Memur-Sen ailesi artık daha güvende

Memur-Sen ailesi artık daha güvende
Memur Sendikaları Konfederasyonu üyeleri 25.000 TL. Değerinde ferdi kaza sigortası gibi birçok kazanımlara hak kazandı.
Memur-Sen’in, Şekerbank, SBN ve Grup Marmara Sigortacılık Aracılık Hizmetleri ile 5 Mart 2010 da imzaladığı protokolle, tüm üyeler 25 bin TL’lik ferdi kaza sigortası kapsamına alınmıştı. Bu ve diğer sunulan kazanımları anlatmak için Karaman Şekerbank Bireysel Müşteri Temsilcisi Ayşe Akalın, Karaman Memursen İl Başkanlarına yönelik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda hazır bulunan tüm il başkanlarına bilgilendiren Akalın; tüm sorulara yanıt vererek yeni kazanımlarla ilgili ayrıntılı açıklamalarda bulundu.
Anlaşmayla bazı kazanımlar şöyle olacaktır;
Grup Ferdi Kaza Sigortası: Üyeler, anlaşmanın imzalanmasıyla vefat ve sürekli engellilik halinde 15 bin TL teminat sahibi oldu.
 
Şekerbank tarafından verilecek ve alınması isteğe bağlı olan, ‘Memur-Sen Ailem Kredi Kartı’ sahipleri ise, ek olarak 10 bin TL teminat daha kazanacak. Böylece toplam tutar 25 bin TL’ye çıkmış olacak.
 
Kasko: Üyeler, aynı marka ve model için SBN tarafından belirlenen en düşük tarife tutarından yüzde 30 indirim sahibi olacak. Memur-Sen Ailem Kredi Kartı sahipleri, buna ek olarak yüzde 10 daha indirim kazanacak. Toplamda yüzde 40 indirimli kasko anlaşması yapmış olacaklar.
 
Zorunlu Trafik Sigortası: Üyeler, SBN’nin aracın kayıtlı olduğu ilde uyguladığı taban fiyat üzerinden araçlarını sigortalı yaptırabilecekler. Ödemelerin Şekerbank’ın, ‘Memur-Sen Ailem Kredi Kartı’ ile yapılması halinde; 40 TL’ye kadar olan ücretler peşin tahsil edilirken, 41-80 TL arası 2 taksit, 81-160 TL olması halinde 4 taksit, 161-240 TL olması halinde 6 taksit, 241-320 TL olması halinde 8 taksit, 321-400 TL olması halinde 10 taksit, 400 TL ve üzeri miktardaki poliçeler  içinse 12 taksit imkânı uygulanacak. Ödeme, diğer kredi kartlarıyla yapılırsa, SBN’nin mevcut uygulaması esas alınacaktır.
 
Poliçeler Nasıl Alınacak?
Yapılan anlaşmayla, üyelerimizin hizmet alması da kolaylaştırıldı. Sözleşme kapsamında yer alan üyelerimiz, almak istedikleri sigorta poliçesi isteğini, Grup Marmara Sigorta Aracılık Hizmetleri veya Şekerbank şubelerine ileterek, poliçelerini alabilecektir.
 
SBN veya Grup Marmara Sigorta’ya yapılan müracaat sonrası düzenlenen poliçeler ise, ilimizde ki Şekerbank Şubesi aracılığı ile ulaştırılacak.
 
Ayrıca, Şekerbank şubelerinden satın alınacak sigorta poliçeleri, başvuru anında Karaman Şubesi tarafından düzenlenerek teslim edilecek.
 
Toplantı Memur-Sen’in tüm üyelerine bilgilendirme toplantısı yapmak amacıyla bir takvim belirlenmesinden sonra sona erdi.