Mehmet Ural Karamanlıların eli kolu oldu

Mehmet Ural Karamanlıların eli kolu oldu
MHP Eski Milletvekili adayı sağlık bakanlığı müfettişi Mehmet Ural, Karamanlıların Ankara’da adeta eli kolu oldu.
2015 Seçimlerinde MHP’den Karaman Milletvekili Adayı olan sağlık camiasının sevilen ismi Mehmet Ural Karaman halkının hayır dualarını alıyor.
 
Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş olan Mehmet Ural, Özellikle sağlık alanında herkesin sorunlarını çözmek için büyük caba sarf ederek takdir topluyor.
MHP teşkilatlarında görev alan Mehmet Ural, 2015 seçimlerinde Karaman’dan Milletvekili adayı olmuş ve vatandaşlardan büyük ilgi görmüştü.
 
Parti gözetmeden her vatandaşın yardımına koşan Mehmet Ural hakkında haber sitemize mesaj gönderen Perihan K. Adında ki okuyucumuz; “ Allah Mehmet beyden razı olsun, Birçok hastane dolaştım sorunumu çözememiştim. Mehmet Ural sadece yardımcı olmadı nereye gitmem gerektiğini ve hangi doktorun bu alanda çok iyi olduğu noktasında bizi yönlendirdi, Akdeniz Üniversitesine gitmeyi çok istiyor ama sıra alamıyor veya istediğim doktora gidemiyordum. Mehmet Ural araya girdi Hastanenin Başhekimi bizzat ilgilendi. Bugün sağlığımı önce Allah’a sonra Mehmet Beye borçluyum.” Dedi.
 
Geçtiğimiz gün böbreklerinden rahatsızlanan Gazeteci Hasan Uçar’da aynı şekilde minnet olduğunu söyledi. Hasan Uçar mesajında; “ Konya şehir hastanesine pazartesi ameliyat olmak için yatış yaptım. Dua edin inşallah.. Sağlık Bakanlığı Başmüfettişi Karamanın gururu Mehmet Ural bey olmasaydı sağ böbreğimi kaybedecek mişim, Allah ondan razı olsun ilgi ve alakasından dolayı teşekkürü borç bilirim iyi ki varsın.” dedi.
 
Daha birçok vatandaşlar bu şekilde sosyal medya da mesajlar yayınlayarak Mehmet Ural’a teşekkürlerini dile getiriyorlar.