Mehmet Beyazıt üyelerine umut oluyor.

Mehmet Beyazıt üyelerine umut oluyor.
Mersin İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkan adayı Mehmet Beyazıt, seçim vaatleriyle üyelerine umut oluyor.
Yıllardır unutulduklarını söyleyen Mersin’li koyun yetiştiricileri Mehmet Beyazıt’ı umut olarak görmeye başladı.
 
Açıkladığı projeleriyle köylünün ilgisini çeken Başkan adayı Mehmet Beyazıt seçildiği takdirde; Hayvan üreticilerinden çobanlara kadar herkesin sorunlarını sadece dinlemek değil çözmek için bir araya geleceklerini söyledi.
 
Mehmet Beyazıt yaptığı basın açıklamasında; “Saygı değer üretici üye arkadaşlarım Doğal afetlerden zarar gören üreticilerin örneğin, selden kar, heyelan, yangın ve yıldırım düşmesi sonucu hayvan kayıplarını çadır zararlarını birlik olarak karşılayacağım.
Yaylalarda veya köylerde zaman zaman üreticilerimizin çocuklarının sünnet şölenlerini yapıp masraflarının birlik bütçesinden karşılayacağım üreticiyim, yörüğüm, içinizden biriyim sizin sorununuzu benim sorunum olarak görüp her zaman her yerde yanı başınızda olacağım. Allah’ın izniyle çoban arkadaşlarımın giyim kuşam ekipman temininde yardımcı olacağım. Onların hayvanları otlatırken rahat edecekleri ne varsa tespit edip temin edeceğim. Çoban ve üretici kardeşlerimle toplantılar yapıp onların arzu isteklerini tek tek dinleyeceğim.
Üretici ve çoban kardeşlerle görüşürken küçük küçük miting gibi değil birebir görüşüp onların arzu ve isteklerinin çözüm yolunu bulacağım. Konargöçerlerin yol su sorunlarını tespit edip hepsini tek tek çözeceğim. Her ilçede bir çiftçimizin düğün merasiminde birlik olarak yardımcı olup o düğünü gelenek ve göreneklerimize göre klip çekip belgesel yapacağım.
İlçeler arası kardeşlik günleri düzenleyip mesela muttaki belli bir orandaki üreticilerimizi Tarsus’ta belli bir oranda organize yemek etkinlik yapıp onların birbirlerinin hal hatır haspal etmesini sağlayacağım bunu bütün ilçeler arası yapacağım." dedi.