Mehmet Ali Han, Bu Şarkı Burada Bitmez

Mehmet Ali Han, Bu Şarkı Burada Bitmez
Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Karaman halkına teşekkür ederek zaferin geleceğinin sözünü verdi.

Lig'in başlamasıyla hiç yenilgi yaşamayan Karaman Futbol Kulubü ilk mağlubiyetini dün kü Ayvalıkgücü Belediyespor ile yaptığı karşılaşma da yaşadı. Kamuoyunda hakemin art niyetli bir şekilde yönettiği konuşulurken Kulüp Başkanı her şeye rağmen Karaman halkına zaferin yaşanacağının sözünü vererek; " Bu şarkı burda bitmez.çünkü ucunda Sevda var , Karaman var." dedi.

Mehmet Ali Han kişisel Facebook sayfasından yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Bugün Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynadığımız önemli maçta bizleri yalnız bırakmayan tüm Karaman halkına teşekkür ediyorum. Tribünleri doldurarak takımımızı destekleyen gençlerimize, kadınlarımıza, ailelerimize ve her yaştan tüm kardeşlerime minnettarım. Maalesef bugün üzücü bir mağlubiyet aldık. Sizlerin de bu sonuç karşısında üzüldüğünü biliyorum. 90 dakika boyunca kalpten desteğinize rağmen stadyumdan üzgün ayrılmanız beni derinden yaralamıştır. Bu mağlubiyet nedeniyle hepinizden özür diliyorum. Bu mağlubiyet bizleri tekrar düşünmeye ve muhasebe yapmaya sevk etmiştir. Yanlışlara dur demek ve tedbirleri almak bizzat bizlerin görevidir. Böyle üzücü mağlubiyetler yaşamaması için yapılması gerekler bizzat yapılacaktır. Yapılan hatalardan ders çıkartacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Karaman olarak birlik ve beraberliğimiz ile şampiyonluk hedefimizden asla uzaklaşmayacağız. Bu mağlubiyet bizleri daha da kenetleyerek şampiyonluk yolunda emin adımlar ile yürümemize vesile olacaktır. Karaman’ı hak ettiği üst liglere çıkarmak için gece gündüz demeden çalışacağız.

Karaman adına ve şanına yakışır bir yerde olması için ne gerekiyorsa yapacağım. İyi günde ve kötü günde sonuna kadar sizlerin desteğini yanımızda hissetmek bizlere güç veriyor. Hep birlikte el ele şampiyonluk destanını bu şehre yazalım. Karaman her şeyin en iyisini hak ediyor.

Bu şarkı burda bitmez.çünkü ucunda Sevda var , Karaman var."