Medicana’dan Spora Destek

Medicana’dan Spora Destek
Özel Medicana Hastanesi, Konya’da Düzenlenecek Pınar Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nın Sağlık Sponsorluğunu Üstlendi.

Medicana Konya Hastanesi, Konya’da düzenlenecek Pınar Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nın sağlık sponsorluğunu üstlendi.
Konya’da Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Pınar Uluslararası Yıldız Erkeler Basketbol Şampiyonası’nın sağlık sponsorluğunu üstlenen Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, organizasyonun tanıtım toplantısında konuyla ilgili açıklamada bulundu. Uluslararası ve sportif bir organizasyonun Konya’da olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Danış, "Böyle organizasyonlar Konya’nın uluslararası arenaya açılması açısından son derece verimli olacağını düşünüyorum. Bu organizasyon için bize sağlık sponsorluğu teklifi geldiğinde bunu memnuniyetle kabul ettik. Çünkü Medicana ailesi olarak gençleri ve sporu desteklemek istiyoruz. Organizasyon süresi zarfında bizim sağlık çalışanlarımız antrenmanlardan başlayıp maçlar bitene kadar salonda kalacaklar ve herhangi bir sağlık problemi olduğunda burada anında gidermeye çalışacaklar. Umarım böyle bir şey hiç gerçekleşmez. Her şey son derece keyifle geçer. Ama buradaki sporcularımızın ve sahada çalışan herkesin sağlığından bir hafta Medicana ailesi sorumlu olacak. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. Çok iyi bir turnuva olmasını diliyorum. Türkiye’ye de başarılar diliyorum” dedi.
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 31 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek turnuvada 12 takım mücadele edecek.