Matbaacılardan Esob Başkanı Dinçere Ziyaret

Matbaacılardan Esob Başkanı Dinçere Ziyaret
Mersin Matbaacılar Odası’nın geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Bora Tuğay ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti.

Tuğay, temsil ettiği matbaacı reklamcı kesimi başta olmak üzere il genelinde hizmet veren esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine gösterdiği duyarlılıktan dolayı günün anısına Başkan Dinçer’e çiçek takdim etti.

Tuğay ve ekibini üyelerinin güven oyu ile yeniden seçilmesinden dolayı tebrik eden Dinçer, “Reklamcı ve matbaacı esnafının sorunlarını yakından takip eden ve çözümü konusunda gerek üst kuruluş olarak bizlerle, gerekse vergi dairesi ile müşterek çalışmalar içerisinde olan genç ve dinamik bir başkanımız ile yönetim kurulu üyelerimiz var. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Mersin matbaacı ve reklamcı esnafının dükkan dükkan gezerek sektöre darbe vuran çantacılar başta olmak üzere sorunlarını yakından takip ettiğini ifade eden Dinçer, “Artık büyükşehirlerde teknolojinin gelişmesiyle birlikte organize matbaalar çoğaldı. Çok daha az maliyetlere işler yapılabiliyor. Bunun yanı sıra ekonomik sıkıntılar ve gelişen teknolojiden kaynaklı sorunlar var. Hep birlikte bu sorunların üstesinden gelmek üzere iş birliği içerisinde çalışacağız" diye konuştu.