Mahmut Sami Şahin Aktekke meydanını dolduramadı

Mahmut Sami Şahin Aktekke meydanını dolduramadı
AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mahmut Sami Şahin’e ilgi çok azdı.
 
"AK PARTİ DEĞİL, MAHMUT SAMİ ŞAHİN MİTİNGİ"
 
Karamaninsesi.com olarak “Mahmut Sami Şahin Mitingi” dememizin sebebi ise Miting Organizasyonunda AK Parti Karaman teşkilatının uzak tutulmaya çalışıldığı ve Mahmut Sami Şahin’in Konya’dan getirdiği kendi ekibiyle yapmasından dolayı Mitinge AK Parti’nin mitingi değil, Mahmut Sami Şahin’in mitingi diyoruz.
 
Mitinge katılım bugün özellikle sosyal medya da adeta alay konusu olurken seçimlere bir hafta kala AK Parti’yi yıpratacağı konuşuluyor. Mahmut Sami Şahin'in daha Başkan olmadan Konya baskısı yaşatmasına özellikle AK Partililer büyük tepki gösteriyor. 
 
Mitingte konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Karaman halkına teşekkür ederek sözlerine başladı.
 
Mahir Ünal konuşmasında; “Biz bin yıldan beri bu topraklarda bağımsızlık mücadelesi veriyoruz. Eğer onlar hedefine Türkiye’yi ve Erdoğan’ı koydular ise biz Recep Tayyip Erdoğan’a her zamankinden daha çok sahip çıkacağız” dedi.
 
Karaman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, partisinin il başkanlığı tarafından Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Konuşmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek başlayan Ünal, “Birileri beka meselesi dediğimizde bize diyorlar ki ‘ne bekası.’ Biz bin yıldan beri bu topraklarda bir bağımsızlık mücadelesi veriyoruz. Bu topraklarda yaşayan hiç kimse boyun eğmedi. Ne haçlılara boyun eğdi, ne de eşkıyalara boyun eğdi. Bağımsızlığı bu topraklarda karakter haline getirdi bu millet. Ve şimdi biz 15 Temmuz’u yaşamadık mı, biz 4 tane terör örgütüyle mücadele etmiyor muyuz? Biz çocuklarımız bu topraklarda bağımsız yaşasın diye bu kavgayı vermiyor muyuz? Şimdi Bay Kemal’e soruyorlar, diyorlar ki Türkiye’nin beka meselesi var mı? Diyor ki Türkiye’nin beka meselesi yok. Diyorlar ki peki bu Suriye YPG, PKK, diyor ki onlar bize saldırmaz ki diyor. Şimdi doğru onlar sana saldırmaz çünkü sen onlardan bahsederken, arkadaşlar diye bahsediyorsun. O yüzden sana saldırmazlar” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, konuşmasın ardından AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, İl Başkanı Mehmet Er ile birlikte Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkan adaylarıyla sahnede mitinge gelenleri selamladı.