Mahalle sakinleri iftarda buluşuyor

Mahalle sakinleri iftarda buluşuyor
İbrahim Hakkı Konyalı Mah. sakinlerinin Her sene düzenledikleri iftar yemeği bu senede gerçekleşti.

İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinin 975. sokak sakinlerinin her sene düzenledikleri toplu iftar yemeği bu senede gerçekleşti. İftar yemeğinin daha rahat bir ortamda gerçekleşmesi için Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 975. sokağın acilen asfaltlanması talimatını verdi.

Güzel bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde sokak sakinleri Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın ilgi ve alakasından memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler.

Sokak sakinlerinden Mehmet Emin EREN’ in haber sitemize yaptığı açıklamasında;  
Başı Rahmet, ortası Mağfiret, sonu Cehennem’den kurtuluş olan Ramazan ayı’nın son günleri içerisindeyiz. Bu güzel ay vesilesi ile bizlerde İbrahim Hakkı Konyalı Mah. 975.Sokak sakinleri olarak mutat hale getirdiğimiz “ iftar “ programı vesilesi ile komşularımızla beraberiz.  
Ne yazık ki son yıllarda, bu ilişkiler; aş, iş, vakit darlığı, toplumsal yozlaşma, güvensizlik ve çekememe gibi nedenlerle zayıflamakta olduğu bir zamanda komşularımızla iftar programında birlikte olduğumuz gibi her zaman beraber olmaya çalışıyoruz. Çünkü Peygamber Efendimiz’in (SAV)  “ Neredeyse komşuyu komşuya varis kılacak” anlamında Hadislerinin olduğunu biliyoruz. Bu konuda komşularımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Allah (c.c) hepisinden razı olsun. 
Karaman’ın en yüksek oy oranıyla seçilmiş olan mahallemizin Muhtarı Yılmaz GÖKTAŞ beye de göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. 
Ayrıca sokak ve mahallemizi de köy görünümünden çıkarıp kaldırım ve asfalt çalışmalarını yapan belediyemize ve özellikle Başkan Ertuğrul ÇALIŞKAN Bey kardeşimize de teşekkür ederiz; yapacağı hayırlı hizmetlerde Rabbim Yar ve Yardımcısı olsun. 
Bu Ramazan ayının ve gelecek olan Ramazan Bayramının da tüm insanlık ve İslam alemine de hayırlar getirmesini Yüce Mevla dan niyaz eder, nice huzurlu mutlu  şuurlu ramazanlara." dedi.