MUSTAFA BAYIRʹDAN KÖYLERE MÜJDE

MUSTAFA BAYIRʹDAN KÖYLERE MÜJDE
Karaman İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır 17 köye müjde verdi.
Yaklaşık 15 gün önce İl Genel Meclis Başkanı olan Mustafa Bayır’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ermenek Belediye Başkanı Necati Akpınar, Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Karamaninsesi.com İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger, Devlet Hastanesi şefi Aziz Gür, Karaman İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Doğan, Başyayla il genel meclis üyeleri Yusuf Ziya Çelik ve Ahmet Ural, Başyayla Bel. Meclis üyesi Durmuş Ali Ateş Tebrik ziyaretlerinde bulundu.
 
İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, karamaninsesi.com imtiyaz sahibi Hüseyin Ölger’e Merkez ve ilçelere bağlı toplam 17 köye parke taşları döşeneceğini açıkladı. İlk olarak haber sitemize açıklama yapmayı uygun gördüğünü belirten Mustafa Bayır şunları söyledi, “Köylerin daha modern ve daha çağdaş bir yerleşim alanı olması için parke taşları döşeyeceğiz." dedi.
 
Merkeze bağlı Alaçatı – Kızılyaka – Damlapınar – Bayır – Çukur- Morcalı – Bozgandak – Süleymanhacı – Ortaoba – Güldere – Gülkaya – Boyalıtepe.
 
Ayrancı İlçesine bağlı Anbar – Kayaönü – Hüyükburun – Kale köyü
Kazım Karabekir İlçesine bağlı ise Özyurt köyü yer alıyor.
 
Bu çalışmaların devamının geleceğini belirten Mustafa Bayır şuanda projeleri devam eden ve 2012 yılında da Merkez ve ilçelere bağlı 9 köye de Kanalizasyon çalışmasının başlayacağını söyledi.
 
Merkeze Bağlı Başkışla – Akçaalan – İhsaniye – Yukarı Akın – Aşağı Akın – Bucakkışla –
Ermenek’e Bağlı Aşağıçağlar – Yukarıçağlar
Ayrancı’ya Bağlı Kavaközü  Köyleri yer alıyor.