MHP’nin iftar yemeğinde Başkan neden yoktu?

MHP’nin iftar yemeğinde Başkan neden yoktu?
Karaman MHP İl Teşkilatı dün düzenlediği iftar yemeğinde Savaş Kalaycı’nın olmaması dikkat çekti.
MHP Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar dün Basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. 13 yıldır yayın yapan Karamaninsesi.com’un davet edilmediği iftar yemeğinde Belediye Başkanında olmaması dikkatlerden kaçmadı.
 
20 yıl aradan sonra MHP’ye Karaman Belediyesini kazandıran ve halkın gönlünde taht kurmuş olan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile bir türlü arasını iyi tutamayan İl Başkanı Mahmut Ünüvar, teşkilatın bazı kademeleri ile de uyumsuz bir şekilde çalışıyor.
 
MUHTARLAR VAR SAVAŞ BAŞKAN YİNE YOK
 
İl Başkanı Mahmut Ünüvar'ın bu tavrı ilk değil. Geçtiğimiz gün Muhtarlar ile de iftar  yemeği düzenlemiş oraya da Belediye Başkanı Savaş Kalaycı davet edilmemişti.
 
İl Başkanı Mahmut Ünüvar’ın Savaş Kalaycı’yı davet etmek istememesine bahane uydurmak için diğer belediye başkanlarını da davet etmediği konuşulurken, MHP’nin motor gücü olan Ülkü Ocakları Başkanının da olmaması dikkatlerden kaçmadı.
 
MHP’nin eski dönemlerinde il başkanlığını yapmış kişilerle yaptığımız görüşmede bu iftar yemeğinin siyasi etiğe uymayan bir eylem olduğu ifade edildi.
Bir Partinin İl Belediye Başkanlığına sahip olması o parti için en büyük onur kaynağıdır, sadece İftar yemekleri değil bütün programlara Belediye Başkanı davet edilir eğer Belediye Başkanına karşı kasıtlı bir duruş varsa o il başkanının şahsi kavgasını partisine yüklemek manasını taşır şeklinde yorumlandı.
 
Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger ise Mahmut Ünüvar’ın bu tavrını ayıpladığını söyledi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger yaptığı açıklamasında; “ Özel telefon görüşmesine Gardaşım, Arkadaşım diyen Mahmut Ünüvar’ın bu tavrı kendi karakterini gösteriyor. Özel görüşmede Gardaşım, Kamuoyuna Düşmanım demek bir insanın samimiyetini ve duruşunu gösterir. Biz tarafsızlığımızı koruyarak Mahmut Ünüvar’ı defalarca Kanal70.com’da canlı yayına davet ettik, diğer il başkanlarını davet ettiğimiz gibi. Ama bir türlü Kendisi ekran karşısına çıkamıyor belki ticari hayatında yoğunluk vardır işleri artmıştır bize vakit bulamıyordur, saygı duyarız ama en azından bunu belirtebilir. Canı sağolsun.. Mahmut Ünüvar isterse kendisini Karamanın en lüks yerinde iftar yemeği ikram edebiliriz. Biz yine de MHP’ye karşı herhangi bir ambargo koymadığımızı ve haberlerini yapmaktan mutluluk duyacağımızı belirtiriz.” Dedi.