MHP’de İstişare Toplantısı Yapıldı

MHP’de İstişare Toplantısı Yapıldı
Karaman’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları, teşkilat üyeleri ile parti içi kanaat önderleri istişare toplantısında bir araya geldi.İl binasında gerçekleşen toplantıya MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, Merkez İlçe...

Karaman’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları, teşkilat üyeleri ile parti içi kanaat önderleri istişare toplantısında bir araya geldi.
İl binasında gerçekleşen toplantıya MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, milletvekili adayları Mehmet Ural, Mehmet Alagöz ve parti yöneticileri katıldı. Aday adaylarının da bulunduğu toplantıya ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karaman teşkilatında değişik zamanlarda görev almış eski il ve merkez ilçe başkanları da katıldı.
Aday adaylığı sürecinin bitmesine rağmen aday adaylarının partiye desteklerinin devam ettiğini ifade eden İl Başkanı Oktay Yılmaz, "Sürecin bittiği günden bu yana listeye giremediği halde tüm aday adaylarımız teşkilatımıza sürekli gelmeye ve çalışmalara destek vermeye devam ettiler’’ dedi. MHP İl Başkanlığının seçimlere hazır ve donanımlı girdiğini belirten Yılmaz, ’’İşte Karamanlıya yakışır iki tane pırıl pırıl isim. Bu isimleri Ankara’ya taşıyacak olan tüm kadrolarımız görevlerinin bilincinde ve daima çalışarak seçim sürecinde başarıyı yakalama azmindedir" dedi.
Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantıda, seçim sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar konuşuldu. Milletvekili adaylarının da birer konuşma yaptığı toplantı 3 saatin ardından sona erdi.