MHP'de Aday Enflasyonu yaşanıyor

MHP'de Aday Enflasyonu yaşanıyor
MHP Karaman Merkez İlçe başkanı Mahmut Ünüvar, toplamda 89 kişinin aday olduğunu belirterek sonucun genel merkez tarafından belirleneceğini söyledi.
Savaş Kalaycı'nın aday olmasıyla büyük ilgi gören MHP'de adaly enflasyonu yaşanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, partilerine yapılan başvuru rakamlarını paylaştığı açıklamasında son kararın genel merkezde olduğunu söyledi.
 
Mahmut Ünüvar; Belediye Meclis Üyeliğine 74 kişi, İl Genel Meclis üyeliğinede 15 kişi olmak üzere toplamda 89 kişinin adaylık başvurusu yaptığını söyledi.
 
Yoğun talep üzerine uzatılan başvuru süresinin dolduğuna dikkat çeken Ünüvar, ‘’04.02.2019 Pazartesi saat 17.00 itibariyle partimize il genel meclisi üyeliği ve belediye meclisi üyeliği aday adaylığı başvuruları sonlandı’’ dedi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin Karaman adına bir dönüm noktası olacağını söyleyen Başkan Mahmut Ünüvar açıklamasında; ‘’Belediye başkan aday adaylığı başvuruları ile başlayan teveccüh, il genel meclisi ve belediye meclisi aday adaylıkları ile artarak devam etti. Hemşerilerimizin görev alma şuuru, fedakârlık bilinci ve hizmete partimizden talip olmaları elbette gurur verici. Partimize Karaman merkezde 74 arkadaşımız belediye meclisi için, 15 arkadaşımız da il genel meclisi için aday adayı olarak başvuru yaptılar.
 
Karaman Merkez ilçe başkanlığı olarak yapılan başvuruları genel merkezimize ilettik. Genel merkezimiz bu başvuruları Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in de birçok açıklamasında bahsettiği üzere güvenlik soruşturmasından geçirecek. FETÖ ve benzeri unsurların partiye sızmasını önlemek adına yapılan güvenlik soruşturması, yerelde teşkilatlarımızın güvenilir kadrolarla çalışma yapması açısından oldukça önemli. Bunun yanında seçim sonrası il adına yapılacak hizmetler açısından bilgi-birikim ve liyakat genel merkezimizin özen gösterdiği konular. Bütün bu inceleme ve soruşturmaların ardından il genel ve belediye meclis listesi belirlenecek. Karaman teşkilatımıza gönderilen genelgede de bildirildiği üzere, genel merkezin onay verdiği listeler parti sisteminden alınarak merkez ilçe seçim kuruluna verilecek.
 
Partimiz; 31 Mart yerel seçimleri için halkımızın gösterdiği teveccühün kıymetini bilerek, çok titiz bir çalışma yürütüyor. Bizim için her Ülküdaşımız paha biçilmezdir ve hizmet ettiği Türk-İslam mefkûresi ile makamların en üstününe sahiptir. Bu yapılan titiz listeleme; yaydan çıkacak okun menziline isabetli varması, eldeki Un’dan doğru aş yapılması ve üç hilalli bayrağımızın daha uzun olan göndere çekilmesi için elzemdir. Milliyetçi Hareket Partisi; 50 yıllık şanlı geçmişe bu titiz çalışması, doğru zamanda doğru isimlerle yol alması veya yolunu ayırması ve kendisinden önce milletini düşünmesi nedeniyle mühür vurmuştur. Hemşerilerim müsterih olsunlar ki; Karaman’da gönüllere taht kuracak, geleceğe yön verecek ve şehrin teminatı olacak listelerle karşılarına çıkacağız.
 
Bu kadrolar; ilke ve tutarlığıyla, yarım asırlık siyasi ahlak ve ağırlığıyla Karaman’ın önünü açacak, serpilip gelişmesini sağlayacaktır. Karamanlı hemşerilerimizin 31 Mart 2019 günü bu kadroları, emanete ehil görüp görevi tevdi edeceğine dair inancımız tamdır’’ sözlerine yer verdi.