MHP Sudurağı’nda da iddialı

MHP Sudurağı’nda da iddialı
Milliyetçi Hareket Partisi Sudurağı’na adeta çıkarma yaparak adayı Ali Karabulut’a destek verdi.
Derviş Mehmet Ceyhan’dan sonra Ali Karabulut’un güçlü aday olarak görüldüğü kasabada değişim isteyen vatandaşlar Ali Karabulut etrafında kenetleniyor.
Haber sitemize özel bir açıklama yapan Ali Karabulut ; “ Milletimize ve Sudurağı’na hizmet için çıktığımız bu yolda ekip arkadaşlarım ve ben halkımızın gönlüne girmeye devam ediyoruz. Çıktığımız bu yolda çok şükür başarılı olduğumuzu ve her geçen gün daha da arttığını görüyoruz. Biz biliyoruz ki sen o sun sen busun demek kimseye fayda sağlamaz. İzlediğimiz bu yol sayesinde Sudurağı halkının bize gösterdiği ilgi her geçen gün artıyor. Dün bize şans vermeyenler bugün Belediyeyi alacağımızı daha net bir şekilde görüyor. Allah’ın izni ile Belediye yi alacağız ve Değişimi sağlayacağız.” Dedi.
 
BÖLÜNMEYELİM PARÇALANMAYALIM.
 
Değişim isteyenlerin bölünmeden parçalanmadan hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Ali Karabulut; “ Sudurağı’nın aziz halkına sesleniyorum; Tüm kamuoyu araştırmalarında Belediyeyi alacağımız net bir şekilde görülmektedir. Hem değişim olsun hem de Devletin imkânlarından faydalanalım diyorsak Cumhur ittifakı olan bizlere destek verin. Verin ki Değişen ve güçlenen bir Sudurağı’na geleceğimiz olan yavrularımıza sunalım.” Dedi.