Lütfü Elvan Hâlkın Sorunlarını dinledi.

Lütfü Elvan Hâlkın Sorunlarını dinledi.
Karaman Milletvekili Lütfü Elvan, Vatandaşın arasına katılarak sorunlarını dinledi.
Ak Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik Hâlkın arasına girip sorunlarını dinlemezken, Karaman Milletvekili Lütfü Elvan Ankaraʹdan gelir gelmez hâlkın arasına karışıp sorunlarını dinledi ve not ederek bu sorunların biran evvel çözülmesi için çalışma başlatacağını belirtti.
 
AK Parti Karaman Milletvekili ve Türkiye –AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, TBMM’nde yaklaşık 20 gündür yürütülen Anayasa maratonunun ardından anayasa değişiklikleri konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve Türk Dil Bayramı etkinliklerine katılmak amacıyla Karaman’da bir dizi ziyarette bulundu.
 
Elvan, İmaret ve Tapucak bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarımızı da ziyaret etti ve Türk Dil Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde çelenk koyma töreni ve gençlik kurultayına katıldı.
Vatandaşlarımızın, özellikle hükümetin ve belediyenin çalışmaları hakkındaki düşünce ve değerlendirmelerini alan Elvan, dile getirilen talepler konusunda eskisi gibi daha fazla gayret gösterileceğini belirterek bütün talepleri büyük bir özenle kayda aldı.
 
Esnafımızın dile getirdiği ekonomik problemler konusunda da, bütün dünyanın yaşadığı ekonomik yavaşlamanın dünya ile entegre olan ülkemizi de etkilediği ancak yanıbaşımızda nerdeyse iflas eden komşumuz Yunanistan gibi ülkelerin yanında ülke olarak bizim çok daha az etkilendiğimizi dile getirdi.  Bunun sebebi olarak hükümetin uyguladığı akılcı ve doğru ekonomik programları işaret eden Elvan,  önümüzdeki süreçte Türkiye ekonomisinin daha da güçleneceğini ve büyüyeceğini özellikle vurguladı.  
Bu durumun,  esnafımıza ve vatandaşımıza yansımasının biraz daha zaman alacağını,  bunun bilincinde olan halkımızın hükümetimize olan güveninin sürdüğünü görmekten de büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Yapılan ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklama yapan Elvan, Önümüzdeki referandum sürecine yönelik halkımızda olumlu görüş ve düşüncelerin hâkim olduğunu gördüğünü ve referandum sürecinden ülkemizin büyük bir güç kazanarak çıkacağını vatandaşlarımızla paylaştığını dile getirdi.