Lütfi Elvan’a her yerde sevgi seli var

Lütfi Elvan’a her yerde sevgi seli var
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgi var.
Karaman’lı hemşerimiz Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan bakanlıktan ayrıldıktan sonra seçim bölgesi olan Mersin’de ziyaretlerini gerçekleştiriyor.
İlk olarak Mersin Valisi Ali İhsan Su’ya ziyarette bulunan Elvan ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a ziyaret gerçekleştirdi.
 
Bir gün sonra Mersin’in İlçelerine ziyaret gerçekleştiren Elvan ilk olarak Silifke Ak Parti İlçe Başkanlığını, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok’u ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret gerçekleştirerek Vatandaşlarla da bir araya geldi.
 
Silifke’nin ardından Mut ilçesine geçti. Mut Ak Parti İlçe Başkanlığı, ardından da Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker’i ziyaret ettikten sonra esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti.
 
Mersin’e tarihi yatırımları kazandıran Lütfi Elvan vatandaşlara yaptığı konuşmada; “ Mersin Akdeniz'in parlayan bir yıldızı oldu. Son 19 yılda Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın Liderliğinde şehrimize, yüzlerce eser kazandırdık. Yaptığımız yatırımlarla şehrimizin çehresini değiştirdik. Bundan sonra da Mersin’e yatırımlarımız devam edecek" dedi.