Lütfi Elvan ve Ertuğrul Çalışkan Karamanı şahlandıracak

Lütfi Elvan ve Ertuğrul Çalışkan Karamanı şahlandıracak
Lütfi Elvan’ın Ekonomiden sorumlu Genel Başkan yardımcısı olması Karaman siyasetini hareketlendirdi.
Karaman Siyaseti nefeslerini tutmuş AK Parti’nin 6. Olağan kongresini bekliyordu. Karaman’ın mimarı Lütfi Elvan’ın tekrar görev alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekibinde olup olmayacağı merak konusuydu.
Dün yapılan AK Parti’nin 6. Olağan kongresinde beklenen haber geldi. Ve Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın A takımında yerini aldı.
 
Son günlerde Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olan Ekonominin başına kimin gelip gelmeyeceği merak konusu iken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomi konusunda en çok güvendiği kişi olan Sayın Lütfi Elvan’ı Ekonominin başına koydu.
 
AK Parti Genel Başkan yardımcılığı yani diğer bir anlamda Cumhurbaşkanın yardımcısı olan Lütfi Elvan en çok ta Karaman halkını sevindirdi.
 
Bu gelişmeler Karaman Belediyesi açısından da büyük bir fırsat olarak görülüyor. Bilindiği gibi Lütfi Elvan ile Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan uzun süredir ekip halinde çalışmaktadır. Herkes tarafından biliniyor ki Karaman Belediyesinin ekonomi alt yapısını Lütfi Elvan oluşturmuş ve bu yapının güçlenmesi için Başkanlık makamını Ertuğrul Çalışkan’a teslim etmişti.
 
Lütfi Elvan’ın hazırladığı alt yapıyı güçlendirerek; Kendi elektrik enerjisini ve kendi asfaltını üreten bir belediye haline getiren Ertuğrul Çalışkan Milyon dolarlık projelerinin de öncülüğü yapmıştı. Türkiye Genelinde nüfusa göre en güçlü ekonomiye sahip olan Karaman Belediyesi neredeyse borçsuz bir belediye durumuna geldi.
 
Çıraklık dönemini Belediye Başkan yardımcılığı, Kalfalığı ise Belediye Başkanlığı olarak yapan Ertuğrul Çalışkan ikinci dönemi ise Ustalık Dönemi olacak. Büyük Projelerin devamının geleceğini her fırsatta dile getiren Ertuğrul Çalışkan önümüzde ki dönemde Karaman’ı Türkiye’nin Ticaret merkezi haline getirmesine kesin gözüyle bakılıyor.
 
Yeşildere Barajından getirilen suyun Karaman halkı için en faydalı proje olmasına rağmen bazı ufak sıkıntıların yaşanmasını fırsat haline getiren muhalefetin tepkileri halk tarafından ciddiye alınmaması Ertuğrul Çalışkan’ın beğenildiğini gözler önüne seriyor.
 
Yıllardır yerinde sayan ve büyüyemeyen bir Karaman’ı hızlı bir şekilde büyüten Lütfi Elvan ve Ertuğrul Çalışkan’a önümüzde ki seçimlerde büyük görev düşüyor.
 
Alt yapısı Lütfi Elvan ve Ertuğrul Çalışkan tarafından dizayn edilen Karaman Belediyesi önümüzde ki seçimlerden sonra büyük atılımları gerçekleştirecek.
 
Karamaninsesi.com olarak AK Parti Ekonomi işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Lütfi Elvan’a yeni görevinde Başarılar diler ve Bu görevin Karaman’a da faydalarının dokunmasını temenni ederiz.