Lütfi ELVANın Karaman ziyaretleri devam ediyor.

Lütfi ELVANın Karaman ziyaretleri devam ediyor.
Karaman Milletvekili ve Türkiye AB-Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Lütfi ELVAN, 18- 19 Mart Perşembe ve Cuma günlerini Ermenek gezisiyle geçirdi.
Gezisine Ermenek Belediye Başkanlığını ziyaretle başlayan ELVAN,  daha sonra pazaryeri ve çevresinde bulunan 50 civarındaki esnafı tek tek ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Akşam ise AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt AKGÜN, İlçe Kaymakamı Mehmet DEMİR, Ermenek Belediye Başkanı Necati AKPINAR ile birlikte ilçe merkezinde bulunan tüm mahalle muhtarları, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve Ermenekli işadamları ile birlikte Ermenek ilçesine yapılan ve yapılacak olan hizmetler ile ilçenin sorunlarının tartışıldığı toplantıya katıldı.
 
 Cuma günü ise Kaymakamlık, Mal Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü. Tapu Kadastro Müdürlüğü ve Ermenek Meslek Yüksek Okulu ziyareti ve Ermenek ana caddede bulunan 100 civarındaki esnafı ziyaret ederek geçirdi. Esnafla tek tek görüşerek, esnafın sorunlarını dinledi ve görüş alışverişinde bulundu.