LÜTFÜ ELVAN, TEK TEK KÖYLERİ GEZİYOR

LÜTFÜ ELVAN, TEK TEK KÖYLERİ GEZİYOR
AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Anayasa maratonunun ardından ayağının tozuyla geldiği Ermenekte, vatandaşlarımızın ve bölge halkının sorunlarını dinledi.
İl Başkanı olduğundan beri sadece açılışlarda protokolda oturarak Siyaset yapan Süleyman Atik vatandaşın arasına karışmaması ve insanların dertlerini dinlememesi AKP tabanını rahatsız ederken, Karaman Milletvekili Lütfü Elvan köy köy dolaşıp halkın sıkıntılarını dinliyor.
 
Ermenek Kalkınma Platformunun düzenlemiş olduğu toplantıya katılan Lütfü Elvan bundan sonra yapılacaklar konusunda bir yol haritası çıkarılması ve  buna uygun hareket edilmesi konusunda anlaşmaya varıldığını belirtti.
Hükümetin bir politikası olarak tüm yöneticilerin ve özellikle milletvekillerinin aslında milletin efendisi değil tam tersine hizmet götürme adına bir aracı olduklarını dile getiren Elvan, yasama faaliyetlerinden arta kalan her zamanı fırsat bilerek köy köy dolaşmak suretiyle   vatandaşın bizzat ayağına gelerek  dertlerini birebir dinlemek ve anında çözüm bulmak adına yoğun bir gayretin içinde olduğunu dile getirdi.
Bu vesileyle Ermenek’te; Çağlar, Katranlı, Elmayurdu, Tepebaşı, Boyalık, Yerbağ, Pamuklu, Ardıçkaya, Yeşilköy, Pınarönü,  Sarıvadi, Gökçekent, İkizçınar, Yayla Pazarı, Yalındal, Görmeli, Kayaönü, Çamlıca, Evsin köylerini tek tek ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Köylerimizin genel sorunlarının yanında ziyaret ettiği her köy ve beldenin birebir karşılaştığı sorunlara çözüm bulmak adına dile getirilen talepler konusunda öncesinde olduğu gibi bundan sonrada  daha fazla gayret gösterileceğini  belirterek bütün talepleri büyük bir özenle kayda aldı.
Ayrıca genel olarak yaşanan ekonomik krizin, herkesi ve herkesimi etkilediği günümüzde, bütün dünyanın yaşadığı ekonomik yavaşlamanın  dünya  ile entegre olan ülkemizi de etkilediği ancak yanıbaşımızda  nerdeyse iflas eden komşumuz  Yunanistan gibi ülkelerin yanında  ülke olarak bizim çok daha az etkilendiğimizi  dile getirdi.  Bunun sebebi olarak  hükümetin uyguladığı akılcı ve doğru ekonomik programları  işaret eden  Elvan,  önümüzdeki süreçte Türkiye ekonomisinin daha da güçleneceğini ve büyüyeceğini özellikle vurguladı.  Bu durumun,  esnafımıza ve vatandaşımıza yansımasının  biraz daha zaman alacağını,  bunun bilincinde olan  halkımızın hükümetimize olan güveninin sürdüğünü görmekten de büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Yapılan ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklama yapan Elvan, Önümüzdeki referandum sürecine de değinerek, bu konuda vatandaşlarımızın  olumlu  görüş ve düşüncelere  sahip olduğunu gördüğünü ve ülkemizin referandum sürecinden büyük bir güç kazanarak çıkacağını vatandaşlarımızla paylaştığını dile getirdi.