Lider farkı açıyor

Lider farkı açıyor
Karaman FK dünkü karşılaşmada Amberçay Eynesil Belediyespor’u 3-1 yenerek liderliğini korurken en yakın rakibi Kestel sporla arada ki farkı 4 puana yükseltti.
3. Lig’de ki takımımız Karaman Futbol Kulübü dün kendi sahasında Amberçay Eynesil Belediyespor’u 3-1 yendi. İlk yarıda 3 gol atan Karaman Futbol Kulübü, Eynesil Belediye Spor’un penaltı kullanmasıyla durum 3-1 oldu.
Karaman FK kendisi gibi namağlup olan ve temsilcimizi yakından takip eden Eynesil Belediyespor karşısında maça oldukça etkili başladı. Karaman FK maçın ilk dakikalarında duran toplarda etkili oldu ve bir korner atışında Kadir Bakırtaş’ın afa vuruşu direkte patladı.
 
Akınlarını artıran temsilcimiz aradığı golü Kaptan Akın Akman’ın adrese teslim ortasında Ahmet eker’in kafa vuruşu ile buldu ve dakika 11’de durumu 1-0’a getirdi. Durmak bilmeyen Karaman Futbol Kulübü kanattan geliştirdiği atakta Umut Dilek’in kafa ile indirdiği topa Kaptan Akın Akman topun gelişine enfes vurdu ve dakika 18’de Karaman FK’yı 2-0 öne geçiren golü attı.
 
Baskılı oyununa devam eden temsilcimiz dakikalar 30’u gösterdiğinde uzak mesafeden resmen füze yollayan Kaptan Akın Akman’ın golü ile ilk yarım saatte skoru 3-0’ a getirdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Karaman FK soyunma odasına 3-0 önde girdi.
 
Eynesil Belediyespor ikinci yarıya oyuncu değişikleri yaparak başladı. Temsilcimiz hafta içi kupa maçını da düşünerek vites düşürdü. Rakip takımın cılız atakları sonuç vermezken maçın orta hakemi Karaman FK aleyhine komik bir penaltı çalarak herkesi şok etti.
 
Rakip takım oyuncusu Hakan Akman penaltıyı gole çevirerek skoru 3-1’e getirdi. Maçın son dakikaları yaklaşırken Eynesil Belediyespor kalecisi Tugay Keleş’e vurarak ortamı gerdi ve bir anda saha ve yedek kulübeleri karıştı. Temsilcimiz her şeye rağmen 3-1 kazanarak yoluna namağlup devam etti.
 
Bu galibiyet ile puanını 19'e çıkartarak grupta liderliğini sürdürdü. Karaman Futbol Kulübü 19 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’da Türkiye Kupası maçında Şanlıurfaspor’a konuk olacak. Kupa mesaisinin ardından ligde 23 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Ergene Velimeşespor deplasmanında 3 puan arayacak.