Kur’an Bülbülleri Madalyalarını Aldı

Kur’an Bülbülleri Madalyalarını Aldı
‘Kuran Okuma Bayramı ve Hafızlığa Başlangıç Programı Madalya Töreni’ Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Konferans salonunda öğrenci ve velilerin salonu dolduran yoğun katılımıyla büyük bir çoşku içerisinde gerçekleştirildi.

Şehit  Polis  Hakan Yılmaz  İmam Hatip ortaokulu Müdürü Mehmet ÜZÜM  ,  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Sevim ŞAHİN ve Hasan ŞAHİN rehberliğinde   ‘Kuran Okuma  Bayramı ve Hafızlığa Başlangıç Programı Madalya Töreni’ Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi  Konferans salonunda  öğrenci ve velilerin salonu dolduran yoğun katılımıyla  büyük bir çoşku içerisinde gerçekleştirildi.
‘Sizin en hayırlınız Kuran’ı öğrenen ve öğreteninizdir’ Hadis-i Şerifi gereğince Kur’an eğitimi almak üzere  İmam Hatip Ortaokulunu tercih eden  öğrenciler Kuran yolunda ilerlemek için gayret ettiler. Öğrencilerin bu gayretini taçlandırmak için düzenlenen program sözlerin en  güzeli olan Kur’an- ı Kerim tilavetiyle başladı. İlgi ile izlenen programda ;  ilahilere , namaz tiyatrosuna, İmam hatipli olmak gösterisine ,hadislere,  semazen gösterisine ve madalya törenine yer verildi.
 Yetişmelerinde  büyük emekleri olan öğretmenleri tarafından hafızlığa başlayan öğrencilere  Başarı madalyaları takıldı .  Programdaki bütün öğrencilere   bu güne kadar yetişmesinde büyük emeği gecen anne -babaları tarafından madalyaları takıldı Madalya töreninde duygusal anlar yaşandı .İnşallah öğrenciler kuran nuruyla evlerini süsleyecekler.
 Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Orta Okulu olarak :Kuran  sevgisinin  çocuklarımızın kalplerinde yer etmesini,Kuran ayetlerinin hayatlarında bir rehber olmasını temenni ediyoruz. Amellerimizden  ve dillerimizden  kuran ayetlerinin düşmemesini,yüce kelamın baş tacımız olmasını,Kuranın dünyada ve ahirette beraatımıza vesile olmasını diliyoruz.