Kuntoğlu Okul ve Kurum Müdürleriyle İftarda Buluştu

Kuntoğlu Okul ve Kurum Müdürleriyle İftarda Buluştu
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Okul ve Kurum Müdürleriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında bir araya geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Okul ve Kurum Müdürleriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Otag Öğretmen Evi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammed Yunus Taş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Maarif Müfettişleri Tahsin Yazan, Ercan Uçar, Milli Eğitim Şube Müdürleri Zeki Atalay, Ahmet Bayır, Hasan Topal, Mehmet Rıza Ayaz, İbrahim İbahimoğlu, Okul ve Kurum Müdürleri katıldı.

“Yaşamış olduğumuz bu mübarek günler birliğin ve beraberliğin vesilesi olduğu günlerdir”

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu programa katılan herkese teşekkür etti. Güzel bir akşamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Kuntoğlu, başı rahmet ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluşu ifade eden bir ay içinde olduğunu belirtti.

 

İl Müdürü Kuntoğlu, “İnşallah bu ay vesilesiyle Cenabı Hak hem dünyada hem de ülkemizde barış, huzur ve güvenin tesis edilmesi noktasında güzel olaylar nasip eder. Bir şeyin gerçekleşmesi için çalışması ve gayret göstermesi gerekiyor.

 

Dünyada kan ve gözyaşı var. Güzel ülkemiz barışın ve huzurun iklimini yaşıyor. Bu nedenle hepimizin birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir. Yaşamış olduğumuz bu mübarek günler birliğin ve beraberliğin vesilesi olduğu günlerdir” diye konuştu.

“15 Temmuz’da gördük ki bir ve beraber olursak vatanımız birileri tarafından işgal edilemeyecek”

Birlik ve beraberliğin sağlanması noktasında eğitimcilere önemli görevler düştüğünün altını çizen İl Müdürü Kuntoğlu, “Biliyorsunuz 15 Temmuz’un yıldönümünü kısa bir süre sonra yaşayacağız. 15 Temmuz’da gördük ki bir ve beraber olursak vatanımız birileri tarafından işgal edilemeyecek.

 

Belki dünya görüşümüz veya yaşantımız farklı olabilir. Ama söz konusu beraber yaşamak ve vatansa gerisi teferruattır. Onun için birlik ve beraberlikte tek yumruk olacağız” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu davete icabet eden herkese teşekkür etti. Kuntoğlu, “Programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdiden kadir gecenizi ve bayramınızı tebrik ediyorum. Allah’a emanet olun” diyerek konuşmasına son verdi.

Program, yemek ikramı ile sona erdi.