Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 9. Yaşını Kutladı

Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 9. Yaşını Kutladı
Konya’nın Kulu ilçesinde, 2009 yılında kurularak faaliyete başlayan Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 9. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Dernek binasında üyelerin ve davetlilerin katılımıyla kutlanan 9. Kuruluş Yıldönümü programında konuşan Dernek Başkanı Dr. Murat Tütüncü, "Derneğimiz Kulu’ya Kulululara, Kulu’nun eğitim ve kültürüne sahip çıkmak amacıyla 2009 yılında kuruldu. Derneğimiz geride kalan 8 yıl içerisinde amaçladığı hedeflerine fazlasıyla ulaşmıştır. Geride kalan 8 yıl içerisinde bin 250 öğrencimize yaklaşık bir milyon 500 bin TL burs imkanı sağlayarak eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yaptığı çalışmaları, yardım paketleri dağıtılmasını, kültürel geziler yapmasını, ihtiyaç sahibi insanlarımıza ve öğrencilerimize destek olunmasını, ilçemizde eksikliği hissedilen birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun artmasını sağladık” ifadelerini kullandı.

Tütüncü, ”Derneğimizin ilçemiz için büyük bir kazanç olduğuna inanarak yılmadan, herkesi kucaklayarak, sorumluluğumuzun farkında olarak çalışmalarımıza aynen devam edeceğiz. Derneğimizin 9. yaşına kadar gelmesinde emeği geçen herkese eski ve yeni üyelerimize yurt dışı ve içinde bizlere destek olan tüm üyelerimize, halkımıza, Avrupalı Kululular Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen vakıf ve derneklere teşekkür ve şükranlarımızı sunarız” dedi.