Ktso'da “Sporla Yaşa Projesi” Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Ktso'da “Sporla Yaşa Projesi”  Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığınca hazırlanan “Sporla Yaşa Projesi” kapsamında projeye destek veren kurumlarla ödül töreni düzenlendi.

Düzenlenen ödül töreni Cumhuriyet Savcısı Ekrem Hocaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Bulduk, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Uysal, Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Korkmaz Peker ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'ın katılımıyla gerçekleşti. 
Törende konuşma yapan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY; “Bu proje bu kardeşlerimizi suç ortamından uzaklaştırmayı, farkındalık kazandırmayı, ahlaki değerlerini arttırmayı, sporun birleştirici, kardeşlik, hoşgörü, sevgi gibi değerlerinin olduğunu ve bunun sporla birlikte birleştiğini,  toplum içerisinde, aile içerisinde, okul içerisinde iyi bir insan, iyi bir adam, iyi bir çocuk olmaları gerektiğini gösterdi. İnşallah çocuklarımız öncelikle eğitim hayatlarında, daha sonra toplumda düzgün birer insan, faydalı bir birey olacaklar. Bundan sonraki süreçte bu çocuklarımızla başka projeler gerçekleştirerek spora destek vermek isteriz. Sizlere şahsım ve  Karaman Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ederim.” dedi.

KTSO Başkanı Mustafa Toktay'ın ardından Cumhuriyet Savcısı Koruma Kurulu Başkanı Ekrem Hocaoğlu da projeye destek veren kurumlara  projeye verdikleri destekten dolayı tek tek teşekkür etti. Bu projeler ile birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece suç ortamında bulunan çocukları sporla topluma kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.
Konuşmaların ardından  Cumhuriyet Savcısı Ekrem Hocaoğlu; projeye katkı sunan  Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yömnetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay,  Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Bulduk, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Uysal ve Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Baştuğ'a  plaketlerini takdim etti. Törenin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.