"Konyasporʹu mahkemeye vermedim"

"Konyasporʹu mahkemeye vermedim"
İncedal Bize değer vermediler diyerek İncedal, sadece alacaklarını talep ettiklerini belirtti.
Ünal Karaman’ın yardımcısı olarak Konyaspor’da görev yapan deneyimli teknik adam Yavuz İncadal, Konyaspor’u mahkemeye verdikleri iddialarının asılsız olduğunu söyledi.
İncedal, Ünal Karaman’ın gidişinin ardından Konyaspor’da görevlerinin bittiğini ancak kulüpten hiçbir yöneticinin kendileriyle görüşme yapmadığını açıkladı.
İncedal, “Bize hiç kimse gelip ayrıldığımızı tebliğ etmedi. Bir noter yetkilisi gelerek fesih sözleşmesini imzalamamızı istedi. Konya’ya hizmet ettik ancak bu hareketle bize değer verilmediğini gördük. Sözleşmeyi imzalamadık ve kulübün bize ödemediği geçmiş aylara ait 3 maaşımızı talep ettik. Geleceğe yönelik bir para talebinde bulunmamız mümkün değil” dedi.
 Kulübü mahkeme vermediklerini sadece noter yoluyla borç bildiriminde bulunduklarını bu nedenle federasyonun konudan haberdar olduğunu anlatan İncedal, Kulüp Başkanı Mustafa Yayla’nın sorunun çözümü için söz verdiğini belirtti.
Yavuz İncedal, “Biz alacaklarımızın peşinde değiliz. Sadece bizimle görüşülmemesi nedeniyle bu yola başvurduk. Normal şartlarda alacaklarımızdan vazgeçerdik” diyerek Konyaspor’u mahkemeye vermelerinin söz konusu olmadığını ısrarla vurguladı.