Konyada 40 Gün Camiye Giden Çocuklar Bayram Hediyelerini Aldı

Konyada 40 Gün Camiye Giden Çocuklar Bayram Hediyelerini Aldı
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Güle Oynaya Camiye Gel" projesinde bisikletler dağıtılmaya devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi tarafından çocuklara camiyi sevdirmek amacıyla gerçekleştirilen "Güle Oynaya Camiye Gel" projesine katılan çocuklar bisiklet heyecanı yaşıyor. 40 gün boyunca sabah namazına giden bin 527 çocuk, bayram hediyesine kavuştu. Dağıtımların Selçuklu Belediyesi hizmet binasında devam ettiği projede, çocuklar bayram öncesi bisikletlerini almış olacak. "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi için Selçuklu Belediyesi’ne teşekkür eden veliler, projenin çocukların cami alışkanlığı kazanması açısından çok yerinde bir proje olduğunu belirtti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eden veliler, "Sabah namazının feyzini yaşayan çocuklarda cami alışkanlığı oluştu ve camiler çocuk sesleriyle şenlendi. Çocuklarımız bugün hediyelerini almaya geldiler ve çok mutlular. Çocukların hafızalarında devamlı kalacak bir hatıra oldu. Projeye katılım hediyesi olarak verilen bisikletlerde çok kaliteli. Başta Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

40 gün boyunca sabah namazına giden ve bisiklet kazanan çocuklar ise, heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade ederek, "Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a gerçekleştirdiği projeden dolayı teşekkür ediyoruz. Hem çok güzel ve kaliteli bisikletler hem de cami ve namaz alışkanlığı kazandık. Bisikletleri bayram öncesi almamızda bizim için çok güzel bir hediye oldu. Çok mutluyuz, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuşu.

Selçuklu Belediyesi hizmet binasında bisiklet dağıtımlarının devam ettiğini belirten yetkililer, projeye katılan çocukların bayram öncesi bisikletlerinin verileceğini, tatil nedeni ile şehir dışında olan çocukların bayram sonrası bisikletlerini Selçuklu Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne müracaat ederek alabileceklerini belirtti.