Konya Ticaret Borsası Akreditasyon Yeniledi

Konya Ticaret Borsası Akreditasyon Yeniledi
Konya Ticaret Borsası’nın Yenilen Akreditasyon Sertifikası Tobb Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Tarafından, Ktb Genel Sekreteri Esat Bilici Ve Genel Sekreter Yardımcısı Emel Demiröz’e Verildi.

Konya Ticaret Borsası (KTB), gerçekleşen denetim sonrası “A-Mükemmel” seviyesinde akreditasyon yeniledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından uygulanan Oda- Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında “Akredite Borsa” olarak hizmet veren Konya Ticaret Borsası, gerçekleşen denetim sonrası “A-Mükemmel” seviyesinde hizmete devam dedi. Akreditasyon eğitimlerini tamamlayan ve akreditasyonlarını yenileyen oda ve borsalar sertifika ve plaketlerini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.
Törende Konya Ticaret Borsası’nın yenilen akreditasyon sertifikası TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından, KTB Genel Sekreteri Esat Bilici ve Genel Sekreter Yardımcısı Emel Demiröz’e verildi.
Bu başarının Konya Ticaret Borsası’nın hizmet kalitesinin arttığını gösterdiğini belirten KTB Genel Sekreteri Esat Bilici, “Bu başarı tüm üyelerimize ve borsa çalışanlarımıza aittir. Biz bunun geliştirilerek sürdürülebilir olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üyelerimize verilen hizmetin kalitesi her geçen gün artırılması amaçlıyoruz” dedi.