Konya İş Dünyasından Teröre Lanet

Konya İş Dünyasından Teröre Lanet
Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Hüseyin Çevik ve Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, terörü lanetledi.

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Hüseyin Çevik ve Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili ortak bir açıklama yaparak, terörü lanetledi.
Yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Ankara’da yaşanan ve çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırı hepimizi derinden üzmüştür. Öncelikle son yılların en büyük kalleş saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bizler biliyoruz ki, birlik ve beraberliğimize kasteden hain terör, milletimizin kardeşçe yaşama arzusunu hedef almaktadır. Ancak ne terör, ne de yerli ve uluslararası işbirlikçileri, ülkemizin huzurunu bozamayacak, Türkiye kendi coğrafyasının en istikrarlı ülkesi olmaya devam edecektir. Konya iş dünyası olarak bizler, ülkemizin huzurunu, bölünmez bütünlüğünü hedef alan tüm saldırılara karşı bugüne kadar tek yürek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ayrıca devletimizin, terörün kalıcı bir şekilde yok edilmesi için yürüttüğü her türlü mücadeleyi de destekliyoruz. Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde, hepimiz çok daha fazla sağduyulu olmalı, birbirimize çok daha güçlü bir şekilde kenetlenerek teröre en büyük cevabı vermeliyiz. Gün teröre karşı birlik günüdür, gün dayanışma günüdür. Herkes tüm siyasi kimliğini, düşüncesini bir kenara bırakarak teröre karşı ortak tepki koymalıdır. İnanıyoruz ki, yüzyıllardır bu medeniyetin taşıyıcısı olan aziz milletimiz, tarihi bir duruşla şer odaklarının oyununu bir kez daha bozacaktır. Konya iş dünyası olarak terörün her türlüsünü bir kez daha kınıyor, hain saldırıda hayatı kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz” denildi.