Kmü’de Geleneksel 12. Karaman Engelliler Spor Şöleni

Kmü’de Geleneksel 12. Karaman Engelliler Spor Şöleni
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından geleneksel hale gelen Engelliler Spor Şöleni’nin 12’ncisi düzenlendi.
Şölene, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa Lök, Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Faruk Ayhan Başçiftçi, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.
 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan şölen, fakülte öğrencilerinin hazırladığı zeybek gösterisi ile devam etti.
Şölene katılarak öğrencilerin heyecanını paylaşan 2016 Rio ve 2020 Tokyo Paralimpik Şampiyonu Goalboll Kadın Milli Takımı oyuncuları bir gösteri maçı düzenledi. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin de yer aldığı gösteri maçı izleyenlerin beğenisini kazandı.
 
Şölende daha sonra Oturarak Voleybol Kadın Milli Takımı oyuncuları da bir gösteri maçı düzenlediler. 2020-2021 ve 2021-2022 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Voleybol Takımının gösteri maçı ilgiyle izlendi.
Geleneksel Türk Okçuluğu ve bilek güreşi gösterilerinin ardından şölen, katıldıkları müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesi ile birlikte sona erdi.