Kmü Ve New Karaman Otel Arasında İşbirliği Protokolü

Kmü Ve New Karaman Otel Arasında İşbirliği Protokolü
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversites (KMÜ) ile New Karaman Hotel & SPA Center arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ve KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ile New Karaman Hotel & SPA Center Genel Müdürü İlker Gezer'in imzaları ile yürürlüğe giren protokol üniversite ile otelin ortak çalışma alanlarını düzenlemeyi öngörüyor. 

Protokol ile üniversitenin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Rekreasyon Yönetimi, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin uygulamalı meslekî derslerini ve stajlarını otel bünyesinde yapmalarına, bunun yanı sıra iş bulmalarına imkan sağlanacak. Protokol ayrıca üniversite bünyesinde gerçekleştirilecek kongre, sempozyum vb. etkinliklerde katılımcılara otel hizmetlerinden yararlanma fırsatı sunacak. 

Rektör Namık Ak, imza töreninin ardından değerlendirmede bulunarak, "Öğrencilerimizin uygulamalı derslerini otel bünyesinde görmeleri ve stajlarını yine burada yaparak olası iş imkanlarına kavuşmaları onlara mezun olduktan sonraki yaşantıları için büyük bir tecrübe kazandıracak. Bu bağlamda öğrencilerimizin mezuniyet sonrası sektöre hazır bir hale gelmeleri için ilimizdeki kurum ve kuruluşlarla yeni işbirlikleri yapmayı sürdüreceğiz. Protokolün gerek üniversitemiz ve otel için gerekse öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Genel Müdür İlker Gezer ise KMÜ ile yapmış oldukları işbirliği protokolünün kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek protokolün her iki taraf için hayırlı olmasını diledi.