Kısacık: “ Sporcularımızın Başarılarıyla Gurur Duyuyoruz”

Kısacık: “ Sporcularımızın Başarılarıyla Gurur Duyuyoruz”
Ebru Atabay kamp öncesi judo antrenörü Ahmet Ömre Türe eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret Etti

Antalya’da düzenlenen Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Ebru Atabay ve antrenörü Ahmet Ömre Türe’yi makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “En güzel yatırım gençliğe yapılan yatırımdır. Sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz” dedi.

Judo Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen şampiyonada +78 kiloda bronz madalyanın sahibi olan Karamanlı sporcu Ebru Atabay, Bolu’da düzenlenecek olan büyükler judo milli takım kampına davet edildi.

Kamp öncesi judo antrenörü Ahmet Ömre Türe eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret eden Atabay, şampiyona ve kamp hakkında Kısacık’a bilgi verdi. Genç sporcuyu başarısından dolayı tebrik eden Kısacık, “Ebru gibi sporcularımızın başarıları alt yapıdan gelen sporcularımıza örnek oluyor ve onları daha çok hırslandırıyor. İlimiz sporcuları artık gittikleri şampiyonlarda bir birinden başarılı sonuçlara imza atarak madalya kürsüsünde yerini alıyor ve ilimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Son olarak Antalya’da yapılan şampiyonada da sporcumuz bronz madalyanın sahibi olarak Karaman’a judoda büyükler kategorisinde ilk derecesini kazandırdı. Bu başarı bizim için övünç kaynağı. İnşallah sporcumuz Bolu’da yapılacak milli takım kampını da en iyi şekilde değerlendirerek Uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bayrağımızı dalgalandıracak” diye konuştu.

Atabay:” “Şampiyona Öncesi Kendime Söz Verdim”

Şampiyona öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirten Atabay, “Karaman judo olarak her müsabakaya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Judo branşımızda neredeyse her kategoride derecemiz var. Milli takımımızda birçok arkadaşımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için her şeyini ortaya koydu. İnsanın başarıya ulaşmak için hedefleri olmalı. Bende son antrenmanımdan sonra büyükler kategorisinde derece alarak bir ilki gerçekleştirmek için kendime söz verdim. Şükürler olsun şuanda bu hedefe ulaştığım için çok mutluyum. İnşallah milli takım kampını da en iyi şekilde değerlendirerek canımdan çok sevdiğim ülkemi uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bana bu yolda destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.