Kestiği Ağacın Altında Kalarak Yaşamını Yitirdi

Kestiği Ağacın Altında Kalarak Yaşamını Yitirdi
Mersin’in Bozyazı ilçesinde, ormanlık alanda kestiği ağacın altında kalan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi’nde ormanlık alanda babası İbrahim Demir ile birlikte çam ağacı kesimi yapan 23 yaşındaki Volkan Demir, yapılan yanlış hesaplama sonucu kesilen ağacın bulunduğu alana düşmesi sonucunda ağaç altında kaldı. Olayda yaralanan Demir’e ilk müdahaleyi, olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptı. Daha sonra ambulansla Bozyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Yakınları, hastane giriş kaydına Demir’in, evlerinin bahçesinde bulunan ceviz ağacını budarken düşüp yaralandığı şeklinde yaptırırken, durumdan şüphelenen Bozyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları araştırmada baba-oğlun Tekmen Mahallesi ormanlık alanda kaçak olarak çam ağacı kesimi yaptıklarını belirledi. Jandarmanın yalan beyan ve ormanda kaçak kesim nedeni ile soruşturma başlattığı öğrenilirken, Savcılık, yaşamını yitiren Volkan Demir’in cesedini ölüm sebebinin kesin olarak belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Turizm sektöründe çalışan ve genç yaşta talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Volkan Demir’in ölümü arkadaşları ve çevresi tarafından üzüntü ile karşılandı.