Keklik Yapı yeni yerine taşınıyor

Keklik Yapı yeni yerine taşınıyor
Keklik Yapı dekorasyon 1997 yılından bu yana Karaman’a hizmet vermenin gururunu yaşarken hizmet alanını geliştirmek için yeni adresine taşınıyor.
Keklik Yapı, Seki hamamı sokağında olan mevcut adresini değiştirerek Bayram sonu yeni yerlerinde hizmet verecek. Firma ortaklarından Mehmet Keklik; “Karaman halkını çay, kahve içmeye bekliyoruz.” Dedi.
 
Şirket ortağı Samet Özdemir ve Mehmet Keklik’le yaptığımız röportajda şunları söylediler; “Keklik Yapı anahtar teslim işlerinde de A'dan Z'ye deneyimli uzman kadrosu ile projelendirip kaliteli bir şekilde yapmasından dolayı Karaman'ın tercihi olmuştur.
 
Keklik Yapı gücüne güç katarak yoğunlaşan iş potansiyeline daha iyi hizmet verebilmek için 2022 yılından bu yana Mehmet Keklik ve Samet Özdemir ortaklığıyla devam etme kararı almıştır ve Karaman'a hizmet vermeye devam etmektedir.
 
Ürünlerimiz çözümlerimiz satış ve uygulama sonrası hizmetlerimizde sağladığımız güvenlik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerimiz için değer yaratan bir firma olmaktan onur duyuyoruz.” ifadelerini kullandılar.
 
Keklik yapının yeni adresi; Karaman kalesi civarı çeltek mahallesi Behçet Kemal Çağlar caddesi No 22 Tel: 0 338 212 18 19
Mehmet Keklik cep 0 505 404 6130
Samet Özdemir cep 0 552 235 1252