Kazımkarabekir Yeni İlçe Başkanını Seçti

Kazımkarabekir Yeni İlçe Başkanını Seçti
AK Parti Kazımkarabekir İlçe Kongresi Yapıldı. İlçe Kongresinde gelenek bozulmadı ve tek liste ile İlçe Başkanını Kazımkarabekir delegeleri seçti.
Bugün Kazımkarabekir Ak Parti İlçe Kongresinden dolayı hareketi bir gün geçirdi. Çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Kazımkarabekir İlçe Kongresinde Yusuf Çetin tek liste ile seçime girdi.
 
Kur’an tilaveti ile başlayan kongre şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile devam etti.
Daha sonra AK Parti Karaman İlçeler Koordinatörü Mehmet Sait Kayhan Divan Kurulu Başkanı oy birliği ile seçildi. Şehirlerimizi anarak konuşmasına başlayan Sayın Kayhan kongrelerin gerekliliğinden bahsetti.Daha sonra mevcut Kazımkarabekir İlçe Başkanı Yusuf Çetin konuştu. Kendini tanıtan Kazımkarabekir İlçe Başkanı Yusuf Çetin aday olduğunu açıkladı ve delegelerin oylarına talip olduğunu belirtti.
 
Kazımkarabekir İlçe Başkanından sonra konuşmak üzere kürsüye davet edilen Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan konuşmasına ilk olarak İdlipte hain saldırı sonucunda şehit olan mehmetciklerimizi anarak Allahtan rahmet diledi. Kadınlar gününü kutladı.
 
İnandığın Yolda Yürü!
 
Kongrede “İnandığın yolda yürü!” Sloganıyla dava bilincini vurgulayan İl Başkanı Çağlayan, “Yaklaşık 10 ay önce Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından tarafıma tevdi edilen Karaman İl başkanlığı görevi sonrası hızlı bir şekilde il yönetimimizi oluşturduk.
Arkasından merkez ilçe ve merkeze bağlı ilçelerimizde, beldelerimizde görev değişiklikleri yeni görevlendirmeler oldu.
Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK Partimizin 7. olağan kongre sürecini “İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ” Sloganıyla başlatmış bulunuyor.
Bugünki kongremizi Karaman il teşkilatına bağlı olan Kazım Karabekir ilçemizin olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Kongremiz Kazımkarabekir’imize Karaman’ımıza Ülkemize hayırlı olsun inş’Allah.” dedi.
 
Karşımızda duracak hiçbir güç yoktur!
 
AK Parti’de teşkilat içi değişimler ve yenilenmeler partimizin dinamizminin bir göstergesi olduğunu dile getiren Başkan Çağlayan, Biz bu tür yenilenmeleri her zaman bir bayrak değişimi olarak değerlendirdik, değerlendiriyoruz. Zira AK Parti daima kendisiyle yarışan ve her dönem yenilenen kadroları ile tamamen başarıya odaklanan bir siyasi harekettir.
Köy ve mahalle temsilcilerimizden başlayarak, belde teşkilatlarımıza, ilçe, il teşkilatlarımıza, belediye ve il genel meclislerimize kadar AK Parti'nin hücrelerini oluşturan birimlerde görev alan her arkadaşım bu ekibin vazgeçilmez bir parçasıdır. Her bir Ak Parti üyesi arkadaşım, partimizin gövdesinin kılcal damarlarından birisidir. Birlikte üzerimizde taşıdığımız sorumluluğun ve vazifenin bilincinde olarak daha fazla gayret edecek ve daha fazla çalışacak, Karaman ili ve ile bağlı teşkilatlar olarak, genel merkezimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın üzerinde bulunan ağır yükün paydaşı olmaya bütün gücümüzle devam edeceğiz İnş Allah .
AK Parti, kardeşliğin, vefanın ve dayanışmanın partisidir. Cumhurbaşkanımızın da her fırsatta ifade ettiği gibi “Partimiz şahısların değil milletin bizzat kendisinin partisidir”. Milletimizin bize emanet ettiği davayı sahiplenmek ve en yükseğe çıkarmak için üstlendiğimiz görevlerde en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. AK Partide görev alan tüm teşkilat mensuplarımız için önce 'Milletim' sonra “partim” en sonda 'ben' gelir. Bizler biliyoruz ki birlik ve beraberlik içinde olursak karşımızda duracak hiçbir güç yoktur.
AK Parti, bir ekip hareketi, bir gönül hareketi, bir ortak akıl hareketidir. Bu davaya gönül verenler bugüne kadar ilk günkü aşk ve heyecanla faaliyet gösterdi, bundan sonra da aynı ruh, aynı heyecanla, aynı coşkuyla milletimizin çizdiği rotada yolumuza devam edeceğiz.” dedi.
 
Şehitlerimize Değinmeden Geçmedi.
 
Kahraman Askerlerimiz hatırlatan Başkan, “Geçtiğimiz günlerde vatan için, millet için canını hiçe sayarak idlipte, Libyada, sınırlarımızda ve ötesinde şehit olan bu vatanın evlatları Mehmetçiklerimize isimsiz kahramanlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.
Bu doğrultu da geçmiş dönemde bu davaya hizmet etmiş, hizmet etmeye devam eden kim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim,
Ayrıca bu kutlu davaya hizmet etmiş fakat aramızdan ayrılarak, Hakka yürüyen her bir gönüldaşımıza Rabbimden rahmet diliyorum.” dedi.
 
Yeni Seçileceklere Başarılar Diledi
 
“Yeni seçilecek arkadaşlarımızı şimdiden kutluyor tebrik ediyorum. Ak Parti 7. Olağan Kongresi Seçim sürecimizin teşkilatlarımız, partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabb’imden niyaz ediyorum.” Diyerek sözlerine son veren Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan Kazımkarabekirlikerin gönlünü kazandı.
 
 
İl Başkanından sonra Karaman Milletvekili Av.Selman Oğuzhan Eser konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Şehitler Tepesinin boş kalmayacağını vurgulayan AK Parti Milletvekili, “kongrelerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
 
Son olarak AK Parti Milletvekili Dr.Recep Şeker Konuşmasına şehitlerimizi anarak hem sahada hem masada kazandığımız belirtti. Recep Şeker, “Kazımkarabekir Kongremiz hayırlı olsun.” dedi
 
Konuşmalar bittikten sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın delegelere ve kongreye katılanlara seslendiği video yayınlandı ve oy kullanımına geçildi.
 
Yusuf Çetin Kimdir?
 
Yusuf Çetin 1975 karaman doğumlu evli iki çocuk babasıdır. Doğduktan bu zamana kadar Kazımkarabekir’de ikamet etmekte olan Yusuf Çetin büyük baş süt hayvancılığı ve yem satışıyla ugrasmaktadır.