Katil zanlısı yakalandı

Katil zanlısı yakalandı
Karaman'da alkollü olarak geldiği telefoncu dükkânında işletme sahibi anne ile oğlunu bıçaklayan ve 21 yaşındaki gencin ölümüne neden olan cinayet zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Olay, dün saat 15.00 sıralarında Molla Fenari Mahallesi Molla Fenari Caddesi üzerinde bulunan bir telefoncu dükkânında yaşandı. İddiaya göre, Ayşegül G. (38) ile oğlu Muammer Enes Gün’ün (21) işletmeciliğini yaptığı telefoncu dükkânına alkollü olarak gelen B.D (22), sebepsiz yere biranda anne ve oğluyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.D., belinden çıkardığı bıçakla önce Muammer Enes Gün’ü kalbinden, sonrada annesi Ayşegül G.’yi karnından bıçaklayarak kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine adrese sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olan anne ve oğlu ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Muammer Enes Gün yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
"100 promülün üzerinde alkollü çıkan katil zanlısı tutuklandı"
Olaydan sonra kaçan katil zanlısı B.D. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan katil zanlısı B.D., sabah erken saatlerde adliyeye sevk edildi. Polis ekipleri ise zanlının adliye getirilişi sırasında geniş güvenlik tedbiri aldı. Cinayet zanlısı B.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
“Cenaze yarın toprağa verilecek”
İşletmeciliğini yaptıkları telefoncu dükkanında annesi ile birlikte uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Muammer Enes Gün’ün Senegal’de olan babası Ahmet G.’nin gelmesinin beklendiği öğrenildi. Baba Ahmet G.’nin gelmesinin ardından Muammer Enes Gün’ün yarın öğle veya ikindi namazını müteakip Hamidiye Mahallesindeki şehir mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor. Anne Ayşegül G.’nin ise Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisinin devam ediyor.