Karamanʹlı Çiftçiler Paralarını aldılar

Karamanʹlı Çiftçiler Paralarını aldılar
Ülkemizde Hububat ve Baklagil Fark Ödemesini Alan Sekiz İlden Biri Karaman

 2012 üretim sezonu Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteği icmallerinin İl Müdürlüğün yoğun çalışmaları sonucunda Bakanlık ilk il olarak gönderilmesinin ardından Hububat ve Baklagil Fark Desteği Ödemeleri çiftçilerimizin hesaplarına yattı.  


İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Mehmet ÖZTİRYAKİ konuyla ilgili  yaptığı açıklamada: “2012 üretim sezonu Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteği Normal Fark ödemesi icmallerini yoğun ve özverili bir çalışma göstererek Bakanlığımıza 28.03.2013 tarihinde ilk il olarak gönderdik. Çiftçilerimizin destekleme ödemelerini bir an önce almaları için gösterdiğimiz çaba boşa çıkmadı. 30.03.2013 tarihinde çiftçilerimizin hesaplarına destekleme paraları yatmıştır. Bu kapsamda ülkemiz genelinde Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteklemesini alan sekiz ilden birisi olan İlimizin 3.920 işletmesine 4 milyon 852 bin TL tutarında destekleme ödemesi yapılmıştır.
Çalışmalarımızda bizlere her zaman destek olan Sayın Valimiz Murat KOCA’ya, Milletvekillerimiz Sayın Lütfi ELVAN ve Sayın Mevlüt AKGÜN’e teşekkür ediyorum” dedi.