Karamanlı Sanatçı Mehmet Ünalan'ın Klibi Yayımlandı

Karamanlı Sanatçı Mehmet Ünalan'ın Klibi Yayımlandı
Karaman'ın değerli sanatçısı Mehmet Ünalan'ın tekli single çalışması Mahşer Medya Youtube kanalında 4K video klibiyle beraber yayımladı.
1998 yılından bu yana başta Karaman olmak üzere ülkemizin çeşitli illerinde hizmet veren Grup Ezgi'nin kurucusu sanatçı Mehmet Ünalan 2022 yılının başında Geceler isimli tekli single çalışması için stüdyoya girdi. Usta müzisyenlerin yer aldığı çalışma Stüdyo Azra'da yoğun bir mesainin ardından nihayet buldu. Ünalan, single çalışması biter bitmez Haziran ayında da klip için objektiflerin karşısına geçti.
 
Klip montajlarının bitmesiyle Geceler isimli single çalışması Mahşer Medya Youtube kanalında geçtiğimiz 8 Ekim tarihinde dinleyicileriyle buluştu. Eser kısa sürede binlerce kişi tarafından dinlendi ve tebrik etiketleriyle sosyal medya platformlarında paylaşıldı. Çalışması fevkalade bir teveccüh gören Ünalan yaptığı açıklamada, "Karaman'ımız başta olmak üzere bu sektörde vatandaşlarımıza hizmet etmek bizlere gurur veriyor. Sevmeyi bildiğimiz için sevildiğimizi de bilmek ve teveccüh görmek ise bizlere mutluluk veriyor. Karaman'ın bir evladı olarak sizlerden destek görmek ise gücümüze güç katıyor. Destek veren tüm dostlarımıza gönülden teşekkürü bir borç bilirim. Bu kapsamda eserimize gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı çalışmalarımıza ara vermeyeceğimizi ve gelecek çalışmalarımızın da şuan hazırlık aşamasında olduğunu belirtmek isterim" dedi.
 
Karaman'da ekibiyle beraber bir nesli evlendiren ve hatta evlendirdiği çiftlerin çocuklarının sünnet düğününü bile yapan adam olarak viral olan Ünalan, sektörde hizmet etmeye devam ediyor. Geniş ve alanında uzman tanınmış müzisyen kadrosuyla ülkemizin çeşitli illerine de en çok tercih edilen isimler arasında yer alıyor. Ünalan aynı zamanda evli ve iki çocuk babasıdır.
RESMİ TIKLA İZLE