Karamanlı Başkanlar Cumhurbaşkanını dinledi.

Karamanlı Başkanlar Cumhurbaşkanını dinledi.
Karaman’da ki Belediye Başkanları Akıllı Şehirler Toplantısına katıldılar.
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, Başyayla Beledyie Başkanı Ahmet İpek, Sudurağı Belediye Başkanı Mehmet Derviş Ceyhan, Akçaşehir Belediye Başkanı Hikmet Yirşen, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı ve Kazancı Belediye Başkanı Muhittin Tuncel katıldı.
 
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde bugün başlayan ve yarında devam edecek olan (15-16 Ocak) program ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde başladı. Etkinliğe 31 ülkeden yabancı misafir katıldı.
 
Kongrede, akıllı şehir teknoloji uygulamalarının yaygınlaştırılması ve belediyelerde hizmet sunum standartlarının yükseltilmesi amaçlanıyor. Belediyelerin ulaşım, trafik, içme suyu, aydınlatma ve elektronik ödeme gibi hizmetlerde akıllı dijital teknolojileri kullanarak şehirlerin yönetimi ve vatandaşın hayatının kolaylaştırılması hedefleniyor.