Karamanlı Atletlerin Başarıları Devam Ediyor

Karamanlı Atletlerin Başarıları Devam Ediyor
Edirne ili, 07 Ağustos 2010 tarihinde yapılacak olan Balkan Yıldızlar Şampiyonası öncesinde 1718 Temmuzda iki gün süren Türkiye Yıldızlar Şampiyonasını başarılı bir organizasyonla bitirdi.
Şampiyonaya 236 bayan ve 284 erkek sporcu katılırken, Başkan Mehmet TERZİ yarışmaları Edirne Vali Yardımcısı Abdullah ASLANER, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin KÜÇÜK, Federasyon Eski Başkanlarından İlker ÇETİN, Yönetim Kurulu Üyesi Suavi EMAN, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Kontrolörlerinden Dilek KARADENİZ, çok sayıda antrenör ve idareci ile birlikte izledi.
 
       Yarışmada ilimiz Karaman´ı temsil eden sporcularımızdan 1500 metrede Ümmühan KARAÇADIR birinci, 2000 metrede Ramazan SÖNMEZ ikinci, Disk Atma (1 kg)´da Ayşe AKPINAR üçüncü olarak atletizmdeki başarımızı bir kez daha göstermişlerdir.
 
      Alınan bu başarılardan sonra Balkan Yıldızlar Şampiyonası için Milli Takıma çağırılan Ramazan SÖNMEZ 2000 m Engellide, Ümmühan KARAÇADIR´da 1500 metrede ilimizden çıkmış sporcular olarak ülkemizi temsil edeceklerdir. Ayrıca Milli Antrenörümüz Murat YURDADÖN´de sporcularıyla gurur duyduğunu Balkan Şampiyonasında Milli takımı ve Karaman´ı en iyi şekilde  temsil edeceklerini söylemiştir.