Karamanlı Atletler Gururlandırmaya Devam Ediyor

Karamanlı Atletler Gururlandırmaya Devam Ediyor
İstanbul Ataköy’de düzenlenen Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonası’nda mücadele eden Karaman atletizm takımı madalyalarla döndü.
Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve 4-6 Şubat tarihleri arasından Ataköy’de düzenlenen Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonası’nda 8 sporcu ile mücadele eden Karaman atletizm takımı, Vahti Asilkan, Sefa Akan ve Mukaddes Eser ile madalya kürsüsünde yer aldı. 3 gün süren şampiyonada sırıkla atlama kategorisinde mücadele eden Karamanlı sporculardan Vahti Asilkan 3.50’lik derecesi ile Türkiye ikincisi olurken, yine aynı kategoride mücadele eden Sefa Akan 3.20’lik derecesiyle Türkiye dördüncüsü oldu. 400 metre kadınlarda mücadele eden Mukaddes Eser ise şampiyonayı Türkiye beşincisi olarak tamamladı.
 
Atletizmde başarıların gelmeye devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,” Ocak ayından düzenlenen Türkiye U14 Salon Atletizm Şampiyonası’nda sporcularımız farklı kategorilerde toplamda beş madalya kazanarak bizleri gururlandırmıştı. Bu kez de Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonası’nda mücadele eden sporcularımızın elde ettiği güzel sonuçlarla mutlu olduk. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”