Karamanınsesi.com 4 Yaşında

Karamanınsesi.com 4 Yaşında
Karamaninsesi.com bugün 4 yaşına girdi.
Kurulan her medya kuruluşu, bir umut ve bir beklenti için kurar. Hem şehrini hem de kendisini kalkındırmak için başlık atar yayınladığı her haberinde. Arada birde tarafsız yayın ilkesi diye klasik ve yalan bir lafla süsler kuruluşunu, hem de medyanın 4. kuvvet olarak kabullenilen bir Dünya da. Şunu samimi olarak söylemek lazım Tarafsızım demek altı boş bir iddia dır.

Birde yıllar boyunca sadece geldi gittiler le geçiştirilir haber manşetleri; Başkan geldi-Başkan gitti, Başkan oturdu-Başkan kalktı.. Hiç sorulmaz nereden geldi nereye gitti diye! çünkü değirmenin dönmesinin bu şekilde olacağına inandığı için kimsenin etlisine sütlüsüne karışmamak lazım diye düşünülür. 

Medya! Bütün dünya da kabullenilmiş ve toplumu sürükleyen en güçlü bir varlıktır. Yaptığınız haberlerle insanlara kabul ettir siniz gerçekleşmesini arzu ettiğiniz bir hadiseyi, yanlış ve haksız olmasının hiçbir önemi yoktur. İzleyici veya okuyucu size inanır görünen resimlere ve kelime oyunlarına. 

İşte bu kadar hassas ve önemli olgunun içinde yer almak, o kadar hassasiyet ve ehemmiyet gerektirir. Bir kenara atılmayacak kadar vahimdir, Medya! 

Karamaninsesi.com bu zaruriyetin farkında! Haberlerin Tarafsız edebiyatıyla değil, Taraf’ı Hâk olan bir açıdan yapılmasını istiyor. Övdüğünüz bir kurumu eleştirebiliyorsanız özgür ve güçlüsünüz demektir. 

Evet; Bu söylediklerimiz 2008 yılında karamaninsesi.com’u kurarken ehiller meclisinde söylediğimiz sözün sadece tekrarı, yani 4 yılda Değişmeden Gelişmenin bir örneği.

Evet; Karamaninsesi.com 4. yaşında daha güçlü ve daha etkili. Okuyucularımızın bize verdiği destek her geçen gün daha da artmaktadır. 

Evet; Karamaninsesi.com, yaptığı haberlerle Karaman’da en etkili 1. site olurken, en çok ziyaret edilen 2. site olarak Karaman Medyasında yerini göstermiştir.

Evet; İlk gün karar aldık karamaninsesi.com farklı bir haber site olacak diye, ses getirecek en güçlü haberler ve en etkili manşetler, olmayanı yapacağız diye. 

2008 yılının 10 Haziran’ın da ismini aldığımız Karamaninsesi.com 23 Temmuz 2008 yılında yayın hayatın başladı ve bugün 4 yaşında..

Bize Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı bütün okuyucularımıza Teşekkür Ediyoruz.