Karaman’ın Her Bölgesinde Çalışmalar Sürüyor

Karaman’ın Her Bölgesinde Çalışmalar Sürüyor
Karaman Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmalarında detaylı bir çalışma yürütüyor.

Belediye ekipleri saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürerek şehrin ihtiyaç duyduğu alanlarda kapsamlı bir faaliyet gerçekleştiriyor. Ekipler asfalt çalışmalarından kaldırım çalışmalarına, yol yapım çalışmalarından kavşak çalışmalarına kadar şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt, kaldırım, parke ve yol yapım çalışmaları

Ekipler asfalt ve yol çalışmaları kapsamında; Larende Mahallesi Ertuğrul Gazi Bulvarında sıcak asfalt çalışması, İmaret Mahallesinde yol parke ve kaldırım çalışması, Mehmet Bey Mahallesinde kaldırım çalışması, 100. Yıl Bulvarı Otogar civarında kaldırım çalışması, Zembilli Mahallesinde asfalt çalışması, Bifa arkası tren yolu köprüsünde yol bağlantı çalışmalarına devam ediyor.

Kavşak çalışmaları

Ekipler şehir genelinde trafik akışını aksatan ve kullanışsız olan tüm kavşakları baştan sona elden geçiriyor. Kemal Kaynaş Caddesi üzerinde bulunan kavşaklarda ve Kale etrafındaki kavşaklarda çalışmalar sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kavşaklar daha kullanışlı ve modern hale getirilecek.

Metruk binalar yıkılıp yeniden kullanıma sunuluyor

Şehrin muhtelif bölgelerinde bulunan metruk binalar belediye ekipleri tarafından yıkılarak yeniden düzenleniyor. Tehlike arz ve kötü amaçla kullanılan bu binalar yıkıldıktan sonra tesviye ediliyor ve ardından vatandaşın kullanımına sunuluyor.