Karaman'da yüz yüze eğitim hareketliliği başladı!

Karaman'da yüz yüze eğitim hareketliliği başladı!
Okulların yüz yüze eğitim ile açılmasına günler kala Karaman'da alışveriş hareketliliği başladı.
Covid-19 pandemisi nedeniyle 1 yıldır uzaktan devam edilen uzaktan eğitim sona eriyor. Karaman'da yüz yüze eğitimin hareketliliği okul forması alışverişinde başladı.
 
1974 yılından bu yana Karaman'da konfeksiyonculuk yapan Düzen Konfeksiyon, bu sene de Karamanlılar'ın okul formaları için vazgeçilmez adresi oluyor. Karaman'da 3 ayrı şubesi ile hizmet veren Düzen Konfeksiyon'un kaliteli okul formaları raflarda yerlerini aldı.
 
Her sene okul formaları alacak ailelerin kapısından mutlaka geçtiği Düzen Konfeksiyon'da bu sene de hazırlıklar tamamlandı. Karaman'da yeni sezon için bütün köy okulları da dahil olmak üzere, tüm okulların okul formaları Düzen Konfeksiyon raflarında yerlerini aldı.
 
"ÇOCUĞUNUZUN HER GÜN GİYECEĞİ KIYAFET KALİTELİ OLMALI"
 
12 ay süresince yani yıl boyu bütün okulların formalarını güncel olarak bulunduran Düzen Konfeksiyon ayrıca her okulun her bütçeye uygun formalarını da farklı kumaş modelleriyle stoğunda barındırıyor.
 
40 yıllık deneyimiyle sektörde fark yaratan Düzen Konfeksiyon'un işletme sahibi Seyfettin Düzen, "Eğitimin 1 yıl uzaktan yapılmasının ardından yüz yüze eğitime geçilmesi belirli bir yoğunluk oluşturmaya başladı. Geçen sene okula yeni başlayan öğrenciler de kıyafetlerini bu sene alacaklar. Bütün bu detayları hesaplayarak hazırlıklarımızı tamamladık. Karaman'ın bütün okul formaları raflarımızda mevcut. Hemşehrilerimizi de son zamana kalmadan çocuklarının okul formalarını vaktiyle almaya davet ediyoruz.
 
Ayrıca şunu belirtmek istiyorum ki, velilerin çocuklarına alacakları bu formaları, öğrencilerin haftanın 5 günü giyeceklerini göz önünde bulundurmaları gerekiyor. Okul ortamında sürekli giyilecek olan bu kıyafetler ne kadar kaliteli olursa o kadar zor eskiyecektir. Düzen Konfeksiyon olarak 40 yıllık tecrübelerimizle en okul ortamını en uygun, en yeni ve en kaliteli kumaşlarla okul formalarımızı hazırlattık. Hemşehrilerimiz buyursunlar gelsinler, kaliteli ürünlerimizi yerinde görsünler." dedi.
 
DÜZEN KONFEKSİYON'DA YÜZ YÜZE EĞİTİM SÜRPRİZLERİ
 
Yüz yüze eğitime geçilmesinin herkes için hayırlı bir adım olacağını belirten Seyfettin Düzen, "Bu sene yüz yüze eğitime geçilmesi herkes için sevindirici bir haber. Hayat alışkanlıklarımız normale dönmek zorunda. Biz de Düzen Konfeksiyon olarak hemşehrilerimize yapacağımız sürprizler ile yüz yüze eğitimi kutlamış olacağız. Örneğin, her okula özel logolu maske hazırladık. Okul forması için bizi tercih eden öğrencilere özel logolu ve kaliteli maskelerden hediye edeceğiz. Ayrıca okul formalarındaki uygun fiyatlarımızın yanı sıra forma ile birlikte okulunun eşofman takımını da almak isteyenlere fiyatta büyük indirimler olacak." şeklinde konuştu.
 
Düzen Konfeksiyon okul formaları ana mağazası Mansurdede Mahallesi 106. Sokak (30 metrelik yol üzeri, Garanti Bankası sokağı) adresinde hizmet veriyor. Her türlü soru ve talepleriniz için 0505 404 6120 numaralı telefon ile de iletişime geçebilirsiniz.
 
Diğer Düzen Konfeksiyon adres ve iletişimi
Adres 1: Eski Buğday Pazarı Garanti Bankası Sokağı (Düzen Konfeksiyon 2. şubesi de bu adres karşında)
Telefon: 0338 213 42 63
 
Düzen Giyim adresi ve iletişimi
Adres: Tahsin Ünal Mahallesi Kervansaray Civarı Geyikli Mağaza Karşısı
Telefon: 0338 213 12 64
Web adresi: www.duzengiyim.com
Instagram: www.instagram.com/corapbank