Karaman’da ki İnternet Medyası kısıtlamadan muaf olacak

Karaman’da ki İnternet Medyası kısıtlamadan muaf olacak
Karaman Valisi Mehmet Alparslan Işık Karaman’da görev yapan İnternet Medya çalışanlarını Covid-19 kısıtlamalarından muaf etti.
Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan Kısıtlamalardan Karaman İnternet Medyası da muaf edildi. Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanmıştı. Karaman’da Gazetecilerin yoğunluğunu oluşturduğu İnternet Medyası da muaf listesine eklenmiş oldu.
 
Karamanoğlu Mehmet Bey Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Karamaninsesi.com Genel yayın yönetmeni Hüseyin Ölger yaptığı açıklamada; “ Bildiğiniz gibi Covid-19 la mücadele kapsamında bazı meslek kuruluşları bu yasaktan muaf tutulmuştu. Bu meslek dallarında Gazetecilerde vardı ama İnternet Medyası yer almamıştı. Bugün Valilikten bu konu hakkında bir talepte bulunduk. Karaman’da ki Gazeteciler arasında İnternet Medya çalışanlarının büyük oranda olduğunu belirtmemizden sonra Akşam 21.00’den sonra ve hafta sonları uygulanacak olan sokağa çıkma yasağından Valilik bizi de muaf edilenler listesine ekledi. Gazeteciler olarak bu noktada Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Karaman Valisi Sayın Mehmet Alparslan Işık’a çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.