Karaman’da Ulaşım Daha Güvenli Ve Modern Hale Gelecek

Karaman’da Ulaşım Daha Güvenli Ve Modern Hale Gelecek
Karaman Belediyesi şehrin en önemli ulaşım güzergahları üzerinde bulunan kavşakları yeniden tasarlıyor.Kavşaklar tamamlandığında bu güzergahlar üzerinde ulaşım daha hızlı, güvenli ve modern hale gelecek. Belediye, İbrahim Öktem ve Sanayi...

Karaman Belediyesi şehrin en önemli ulaşım güzergahları üzerinde bulunan kavşakları yeniden tasarlıyor.
Kavşaklar tamamlandığında bu güzergahlar üzerinde ulaşım daha hızlı, güvenli ve modern hale gelecek. Belediye, İbrahim Öktem ve Sanayi Caddesi ile Alparslan Türkeş Bulvarı’nı birbirine bağlayacak olan yeni köprülü kavşak için çalışmalara başladı. Kavşak projeleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Şehrin dört bir yanından özellikle Devlet Hastanesi’ne ulaşımı daha güvenli bir hale getirmek için Bisikletli Kavşak, Piri Reis Vadisi Kavşağı ve Zembilli Mahallesi’nde bulunan kavşakları yeniden düzenliyoruz. Bu düzenlememizle ilgili tip projeler hazırlanma aşamasında. Sondaj çalışmaları başladı. Şehrimizin önemli bu üç kavşağını daha modern bir hale getireceğiz" dedi.
Çalışkan, "En önemlisi duvarlı yol olarak bilinen cadde üzerinde bulunan kavşak düzenlemesi kapsamında Alparslan Türkeş Bulvarı’nı yapacağımız viyadükle Taptuk Emre Mahallesi’ne bağlayacağız. Bu sayede hem bu bölgedeki ulaşım sorununu çözmüş olacak hem de şehir merkezinde gösterişli modern bir köprülü kavşak yapacağız" diye konuştu.