Karaman’da Polis Haftası Etkinlikleri

Karaman’da Polis Haftası Etkinlikleri
Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatının 170. yılı dolayısıyla düzenlenen şube müdürlükleri arası voleybol şampiyonası sona erdi.Yaklaşık bir aydır devam eden voleybol müsabakalarının finalinde Trafik Şube Takımıyla,...

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatının 170. yılı dolayısıyla düzenlenen şube müdürlükleri arası voleybol şampiyonası sona erdi.
Yaklaşık bir aydır devam eden voleybol müsabakalarının finalinde Trafik Şube Takımıyla, Asayiş Şube Takımı karşı karşıya geldi. Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan müsabakada ilk seti alan Trafik Şube, ikinci sette yenilerek durumu berabere getirdi. Son iki seti de alan Asayiş Şube voleybol turnuvalarında şampiyon olan takım oldu. 12 takımın katıldığı müsabakalar sonucunda birinci Asayiş Şube Takımı, ikinci Trafik Şube Takımı ve üçüncü Çevik Kuvvet Takımı oldu. Final maçını Karaman Valisi Murat Koca, Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Kenan Eskin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, daire müdürleri, polis şube müdürleri, emniyet mensupları ve vatandaşlarda izledi.
Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Vali Murat Koca ile protokol üyeleri tarafından verildi. Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından final maçında ve müsabakalar boyunca destek veren voleybol hakemlerine belge ve çiçek takdim edilirken, desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’a da plaket takdim edildi. Müsabakaların ardından günün anısına çektirilen toplu fotoğraf ve kokteylin ardından sona erdi.