Karaman’da Gönüllü Gençler Çevre Temizliği Yaptı

Karaman’da Gönüllü Gençler Çevre Temizliği Yaptı
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi’nin gençlik liderleri ve gönüllü gençleri Türk Dünyası Kültür Parkı’nda çevre temizliği yaptı.
Karaman’da gençlik liderleri ve gönüllü gençleriyle birlikte birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Gençlik Merkezi, düzenlediği etkinliklerle farkındalık oluşturmaya devam ediyor. 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında da çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak isteyen liderler ve gönüllü gençler Türk Dünyası Kültür Parkı’nda vatandaşlarında katılımı ile çevre temizliği yaptılar.
 
“DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN BİZ DE VARIZ”
 
Daha temiz bir çevre konusunda farkındalık oluşturmak ve vatandaşların çevre temizliği konusunda daha hassas davranmaları için böyle bir etkinlikte bir araya geldiklerini belirten gönüllü gençlerden Mesut Çetin, “Biz gönüllü gençler olarak bu tarz gönüllülük faaliyetlerinin içerisinde yer almaktan dolayı mutlu oluyoruz. Gençlik merkezi bünyesinde yıl içerisinde birçok sosyal sorumluluk faaliyetlerine katılıyoruz. Gönüllülük bilincini daha çok yaygınlaştırarak hem yeni arkadaşlar ediniyoruz hem de iyilik yapmanın, gönüllere dokunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte bu güzel ailemizi daha da büyüterek, daha çok sosyal sorumluluk projesine imza atmak istiyoruz” dedi.
Temiz bir çevrenin önemine değinen gönüllü genç Emre Güncan da, "Daha temiz bir çevre için herkesi daha fazla duyarlı olmaya davet ediyorum. Doğa bizim evimizdir. Evimizi nasıl kirletmiyorsak çevremizi ve doğamızı da temiz tutarak kirletmemeliyiz" ifadelerine yer verdi.