Karaman’da Goalball Yükselme Müsabakaları Sona Erdi

Karaman’da Goalball Yükselme Müsabakaları Sona Erdi
Goalball’da Bir Üst Lige Yükselen Takımlar Belli Oldu

Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen Erkekler ve Kadınlar Goalball Yükselme müsabakaları oynanan son gün maçlarının ardından sona erdi.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Erkekler ve Kadınlar Goalball Yükselme müsabakaları Kazım Karabekir, Yunus Emre ve Merkez 2500 Kişilik Spor Salonları’nda oynanan son gün karşılaşmalarının ardından sona erdi. 38 spor kulübünden toplam 226 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda kadınlar ve erkekler kategorilerinde ilk 3’e giren takımlar bir üst lige yükselmeye hak kazandı. 
Beş gün süren müsabakalar sonunda kadınlarda Türkiye Görme Engelliler Derneği Isparta Şubesi birinci olurken, 15 Temmuz Akıncılar Görme Engelliler Spor Kulübü ikinci, Antalya Toros Engelliler Spor Kulübü üçüncü olarak 2. Lig’in yeni takımları oldu. Erkeklerde ise, Antalya Toros Engelliler Spor Kulübü birinci, Aksaray Somuncu Baba Engelsiz Spor Kulübü Derneği ikinci ve Kahramanmaraş Türkiye Görme Engelliler Derneği Şubesi üçüncü olarak 4.Lig’e yükselme başarısı gösteren takımlar oldu.
Müsabaka sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen ödül töreni ile verildi.