Karaman'da "Açık Kapı" projesi uygulamaya başladı

Karaman'da "Açık Kapı" projesi uygulamaya başladı
İçişleri Bakanlığının vatandaş odaklı hizmetlerinden biri olan "Açık Kapı" projesi, Karaman'da düzenlenen törenle hizmete girdi.

Valilik binasında düzenlenen programda konuşan Karaman Valisi Fahri Meral, “Valiliğimize yapılan başvurulara ilişkin iş ve işlemlerin hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasını temin etmek, sunulan hizmetlerde vatandaş memnuniyetini arttırmak, talep ve beklentilerin analiz ve raporlamalarının yapılarak, oluşturulacak yeni yönetim politikalarına ve hizmet sunum tekniklerine esas olmak üzere; İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından “Açık Kapı” projesi 81 İlin dahil olduğu bir proje olarak İlimizde de Valilik Binası C Blok girişinde hizmete başlamıştır” dedi. 
Vatandaşların sorun ve taleplerinin bugün itibariyle hizmete sunulan Açık Kapı Biriminde değerlendirilmeye alınacağını ifade eden Meral, “Açık Kapı” projesinin hayırlı olmasını diledi. 
Açılış programına, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcıları İsmail Hakkı Çınarsoy ve Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.