Karamana zarar veriyorlar

Karamana zarar veriyorlar
AK Parti itirazları 15 günü bulacak iddiası ortalığı karıştırdı.
31 Mart seçimlerinde Karaman’da zafer elde eden Savaş Kalaycı bir an evvel mazbatayı alıp göreve başlamak isterken AK Parti yine itiraz etti.
Merkez ilçe seçim kuruluna itirazda bulunan AK Parti 9 sandığın daha sayılmasını istedi. Dün gece 00.30’a kadar süren sayım sonucunda hiçbir şey çıkmazken, AK Parti bu seferde il seçim kuruluna itirazda bulunacak buradan da hiçbir şey çıkmazsa bu sefer Ankara’da YSK’ya itirazda bulunacak.
 
AK Parti’nin bu itirazlarının 15 gün sürmesi bekleniliyor. Bu itiraz nedeniyle açık ve net bir şekilde kazandığı belli olan Savaş Kalaycı’nın göreve geç başlamasına neden oluyor.
 
Daha önceki seçimlerde AK Parti kazandığında muhalefet partileri hiç bu şekilde her şeye itiraz etmiyor ve Yüksek seçim kurulunun aldığı karara saygı duyuyordu.
AK Partinin bu şekilde davranması sadece muhalefet partileri değil kendi içinde bile tartışmalara neden oluyor. Savaş Kalaycı’nın kazandığı net bir şekilde gözükürken kendinizi fazla rezil etmeyin diyen partililer itirazların biran evvel son bulması ve Savaş Kalaycı’nın mazbatasını alıp göreve başlamasını istiyor.