Karaman'a neler oluyor?

Karaman'a neler oluyor?
Karaman her geçen gün ahlaksızlıklarla anılır oldu. Peki, ne yapılmalı?
HÜSEYİN ÖLGER'İN YAZISI;
 
Karaman son yıllarda adeta ahlaksızlığın dibine vurdu. Gerek haber olarak yaptığımız gerekse haber yapmaya bile cesaret edemediğimiz hadiseler her geçen gün artıyor.
Özellikle genç yaştaki kişilerin gidişatı ise “Yarın düzelir” dememize adeta engel oluyor.
 
Sözde “Özgürlük” adı altında Başıboş ve her şeyin serbest bırakıldığı ülkemizde yasa dışı suçlar ve ahlaksızlığa adeta davetiye sunuyor.
 
2004 yılında Zinanın suç olmaktan kaldırılmasının ardından özellikle fuhuş ve eşlerini aldatan kişi sayısı adeta patlama yaptı. Cezaların caydırıcı olmaması Uyuşturucu, Tecavüz ve Cinayetleri teşvik etmekten öteye gitmiyor.
 
Örneğin uyuşturucu madde kullanan kişiler 2-3 gün gözaltına alınıp serbest bırakılması bir daha yapmasına engel değil yanında başka birini de alıştırmasını sağlıyor.
 
Tabii ki olay sadece ceza vermek ile gerçekleşeceğini iddia etmek kendimizi kandırmak olur. Bu gidişatı önlemenin en önemli metodu bilinçli eğitimli bir toplum yetiştirmektir. Ahlaklı bir toplum yetiştirmek deyince aklınızca “ İmam Hatip açalım” diye algılamayın. Okulda Kur’an-ı Öğrenip akşam evinde televizyon izlerken TV Kanallarında ki Ahlaksızlıklar gündüz gördüğü eğitimi sel gibi alıp götürüyor.
 
“Kurtlar Vadisi Terör” sakıncalı diye yayından kaldıran Hükümete ve ona bağlı RTÜK, Ahlaksız dizi ve filmleri kaldırmak şöyle dursun Kültür Bakanlığı tarafından maddi olarak desteklenmektedir.
 
Biz Televizyonlarda Erotik diziler görmüyoruz demeyin. Amaç sizlere Erotik Film seyretmek değil, (Sözde) Aşk filmi diye gösterdikleri dizilerde genç kızların ayrı evde erkek arkadaşlarıyla kalması, evli kadınların başka erkeklerle yaşadıkları ahlaksızlığı duygusal bir aşk konusuymuş gibi göstermeleri, Mesela ATV’de yaklaşık 6 yıl önce 2 Erkeğin GAY ilişkisini anlatan dizinin yayınlanması… Toplumu bugünkü sorunları yaşamasına sebep oluyor.
 
Kadın Özgürlüğü diye gösterdikleri Diziler esasında Boşanmaları sağlayan Psikolojik bir harekattır.
Çağdaş gençler diye gösterdikleri Diziler esasında toplumun geleceğini yıkma harekatıdır.
Sözde Aşık olduğu Erkekten Evlenmeden hamile kalan kadını konu edinen Diziler, Zinanın normal bir şey olduğunu yayma harekatıdır.
Lüks hayat süren ve racon kesen Mafya liderlerini gösteren Diziler, esasında Serseri bir gençlik ve cinayetlerin artmasını sağlama harekatıdır.
 
Sözde Özgürlük adı altında Gençlerimiz adeta çamura saplanıyor; Öğretmen Öğrencisine ses çıkaramıyor, Devlet Öğretmene ceza veriyor.! Baba oğluna ses çıkaramıyor, Devlet Babaya ceza veriyor.! Polis sokaktaki serseriye ses çıkaramıyor, Devlet Polise ceza veriyor.! Bu kadar dokunulmazlık verilen bir gencin “Ertuğrul bey” olmasını bekliyorsanız çok yanılıyorsunuz..
 
Bu kadar dokunulmazlığı olan bir çocuk büyüdüğünde; Uyuşturucu, Gasp, Cinayet, Tecavüz gibi suçlara giriyor. Bu Ahlaksızlıklar içerisinde hayatını sürdüren kişiler evlendiğinde ya eşini aldatıyor veya “Eş Değiştirme” dediğimiz “Swinger” ilişkisini yaşıyor. Tabii ki hepsi değil ama içerisinden bu tip sapıklarda çıkabiliyor ve maalesef bu dediklerimiz Karaman’da meydana geliyor. Ve daha acı bir olay ki; Öz kızıyla ilişki yaşayan, bacısıyla ilişki yaşayan daha birçok pislikler ardı ardına geliyor.
 
Ve maalesef… Ne acıdır ki; Devlet buna sadece göz yummuyor yasal yollardan önünü de açıyor.
 
Mesela LGBT dernek kurma izni verilmesinin ardından, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 5253 Sayılı Dernekler Kanunu’nun, AB Siyasi Kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak GAY ve Lezbiyenlerin Dernek kurmasının suç olmadığı kararına bağlandı.
 
Bunlar Özgürlük değil Türk Milletini bitirme savaşıdır. Unutmayın, Düşmana yenildiğin zaman değil, benzediğin zaman kaybetmişsindir.
 
Ülkemizi yönetenlere ve Gazetede reklam vererek desteklediklerini belirten Tarikat ve Cemaatlere sesleniyoruz. Allah rızası için bu gidişatı durdurun.
Özgürlük diye sunduğunuz Bu Ahlaksızlıkların yasal yollarını kapatın. Televizyon Dizilerinde ki Ahlaksızlıkları sonlandırın. İstediğiniz zaman “Kurtlar Vadisi Terör” dizisi sakıncalı diye yayından kaldırmıştınız bu dizileri de kaldırın.
 
Öğretmen-Baba ve Polislere ceza kesmeyin, Bırakın görevlerini yapsınlar. Elbette dayak iyi bir şey değildir Ama yeri geldiğinde Öğretmen tokadını atsın. Biz Çocukken Öğretmenin tokat attığı yerden gül biter diye öğrenmiştik.
 
Siz Gençlere özgürlük vermiyorsunuz beyler, Gençlerin birer suç makinası veya ahlaksız olmasının önünü açıyorsunuz.
Yasaklar Suçu arttırıyor diye bizi aldatan Batının fikirlerini değil, Kendi Milli ve Manevi töremizi uygulayalım.
 
Bakın Türkiye batıyor, Karaman batıyor.
 
Dünya üç beş günlük eğlenceden ibaret…
Huzuru mahşerde bu vebalin altından kalkamazsınız. Kıldığınız Namaz, Tuttuğunuz Oruç sevap terazisine yazılır Lakin bu günahlar o ibadetleri karşılamaz.
İdrak-i meali bu küçük akla gerekmez, Zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez….
 
Bu günahların ve Yıllarca sürecek olan gidişatına sebep olduğunuz için hesabını veremezsiniz.!
 
Televizyonlarla Ailemizin yapısını bozan, Kanuni yoldan toplumu bozan icraatların içerisinde bulunmayın.
 
Sizler Ülkeyi yönetiyorsunuz, Emr-İ Bi'l-Ma'ruf Nehy-İ Ani'l-Münker… Ayeti gereği iyiliği emredip kötülüğü yasaklamakla görevlisiniz.
Emir vermek bizim değil sizin yetkiniz. Biz tavsiyeden öteye gidemeyiz.
 
Sokakta gördüğünüz Uyuşturucu kullanan biri sizin çocuğunuzu veya komşunuzun çocuğunu da alıştıracak.
Özgürlük veya Aşk adı altında yapılan Ahlaksızlıklar yarın bir gün sizin kızınıza da teklif edilecek.
Türkiye’yi kurtarmak için Manevi kalkınma yapın aksi takdirde bu enkazın altından kalkamazsınız.
 
Kanaat önderleri, Yöneticiler size sesleniyoruz. Gemi Batıyor..!!!
 
Neml Suresi 46. Ayet: Salih dedi ki; Ey kavmim! İyilik dururken niçin kötülüğe koşuyorsunuz? Allah’tan mağfiret dileseniz olmaz mı? Belki size merhamet edilir.
 
 
Vesselam…!!!